Νέα Ferrari SF90 XX Stradale και Spider

Νέα Ferrari SF90 XX Stradale και Spider

Με 1030 Hp και απίστευτο body kit

H πιο ακραία SF90 παρουσιάστηκε από την Ferrari και είναι διαθέσιμη τόσο σε κλειστή όσο και σε spider έκδοση.

H SF90 XX Stradale και SF90 XX Spider θα είναι έχει συγκεκριμένο αριθμό παραγωγής καθώς θα βγουν από το εργοστάσιο 799 και 599 οχήματα αντίστοιχα.

Πίσω από την καμπίνα των επιβατών βρίσκεται ο γνωστός V8 κινητήρας twin turbo των 4.0 λίτρων που συνεργάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες και η συνολική ισχύς αγγίζει τους 1030 ίππους σπάζοντας το φράγμα των χιλίων ίππων για αυτοκίνητο παραγωγής από το Μαρανέλο.

Η “αδύναμη” πλέον SF90 Stradale υπολείπεται 30 ίππων της ΧΧ και μοιάζει αργή καθώς η “νέα” χρειάζεται μόλις 2,3 δευτερόλεπτα για τα 100χλμ/ώρα από στάση και 6,5 δευτερόλεπτα για τα 200 χλμ/ώρα.

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα και εντυπωσιακό είναι το νούμερο της κάθετης δύναμης που αναπτύσσει αεροδυναμικά το σώμα της καθώς φτάνει τα 530 κιλά.

Βέβαια εκτός από γρήγορη η XX είναι και οικολογική, όταν θέλει, καθώς μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για 25 χλμ ακόμα και σε ταχύτητες μέχρι 135 χλμ/ώρα. Βέβαια ποιος θέλει μία ηλεκτρική Ferrari;;;;

Τα φρένα της είναι ακόμα μεγαλύτερα σε διάμετρο ενώ κάρμπον έχει προστεθεί σε μέρη του σώματος της που είχαν “ξεχάσει” να βάλουν οι Ιταλοί στην απλή Stradale.

Κλειστή ή ανοιχτή η νέα SF90 XX Stradale ή Spider είναι κόλαση όπως βέβαια και η τιμή της καθώς σίγουρα θα είναι απλησίαστη για τους κοινούς petrolheads.

Ας απολαύσουμε την Ιταλίδα μέσα από εικόνες και βίντεο για να δώσουμε τροφή στα όνειρα μας.

Contact Us