Απολαμβάνοντας μία γρήγορη βόλτα με την Porsche 911 GT3 RS (video)

Απολαμβάνοντας μία γρήγορη βόλτα με την Porsche 911 GT3 RS (video)

αφήστε στην άκρη την ηλεκτρική 718 Boxster

Αν παρακολουθήσατε το πρόσφατο μας κείμενο για την καινούργια ηλεκτρική Porsche 718 Boxster, τότε γνωρίζετε για τί μιλάμε. Αν όχι δείτε το θέμα εδώ. Επιμένουμε και πάλι στην Porsche, γιατί είναι η αγαπημένη μας supercar εταιρία, μαζί με τον “αιώνιο “έρωτα” από την Βρετανία βεβαίως.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να δούμε ένα άλλο αυτοκίνητο των Γερμανών. Ένα αυτοκίνητο που μιλά στην καρδιά μας απευθείας χωρίς μπαταρίες, αμπέρ και kWhs να μας εμποδίζουν… Ο λόγος για την τελευταίας γενιάς Porsche 911 GT3 RS. Ένα σχεδόν αγωνιστικό αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο που ξεσηκώνει τις αισθήσεις!

Η κορυφαία, αυτή την στιγμή, κατασκευή από το Τσούφενχαουζεν, φορά τον γνωστό εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 4.0 λίτρων με αυξημένη όμως ισχύ. 518 ίπποι και 465 Nm ροπής στέλνονται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου PDK 7 σχέσεων.

Μαζί με όλες τις βελτιώσεις στις αναρτήσεις, στον αεροδυναμικό σχεδιασμό με την τεράστια ενεργή “φτερούγα” πίσω και τα βοηθήματα εμπρός, η 911 GT3 RS κυριολεκτικά “πετάει”!

Απολαύστε την και πάλι στο Νίρμπουργκρινγκ να σπάει τα κοντέρ χαρίζοντας απίστευτο θέαμα. Και κυρίως, αυτή την φορά, δυναμώστε τον ήχο!

Contact Us