Δείτε τη νέα ηλεκτρική Porsche Boxster να γυρίζει αθόρυβα στο Νίρμπουργκρινγκ (video)

Δείτε τη νέα ηλεκτρική Porsche Boxster να γυρίζει αθόρυβα στο Νίρμπουργκρινγκ (video)

ιεροσυλία ή όχι, τα αμπέρ είναι πολλά…

Φαίνεται πώς στην Porsche πιστεύουν οτι πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο λόγος φυσικά για την επέλαση των ηλεκτροκινητήρων και την αποδοχή τους από όλο και περισσότερους κατασκευαστές. Έτσι και οι Γερμανοί που σχεδιάζουν καιρό τώρα την μετάβαση τους στα volts και τις πρίζες, δοκιμάζουν τη νέα έκδοση της 718 Boxster στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Φυσικά, το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει επίσημα στο τέλος του 2025 θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές λεπτομέρειες της καινούργιας Boxster παρά μόνο οτι θα κινείται από έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα που θα μεταφέρει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Επιπλέον, παρά το σχετικό καμουφλάζ που φέρει η Porsche, διακρίνεται το πιο επιθετικό design του αυτοκινήτου και η τελείως νέα σχεδίαση του. Όπως είναι γνωστό, η καινούργια σειρά 718, είτε Boxster, είτε Cayman, θα “πατά” πάνω στην εντελώς καινούργια πλατφόρμα Premium Platform Electric. Όπως υπονοεί και το όνομα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στα ηλεκτρικά μοντέλα των Γερμανών.

Καθώς παρακολουθείτε το video, παλαιότερα θα προτείναμε να δυναμώσετε τον ήχο για να απολαύσετε τη “μουσική” του θερμικού 6κύλινδρου εν σειρά μοτέρ της Porsche. Τώρα όμως, θα ακούσετε απλώς τις στριγγλιές των ελαστικών στην άσφαλτο.

Αλλάζουν οι εποχές…

Team E.T

Contact Us