Αυτό είναι το γρηγορότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο ( video)

Αυτό είναι το γρηγορότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο (video)

θα το ζήλευε ακόμη και ο Άι-Βασίλης

Τελικά στην Αμερική έχουν ξεφύγει σε ότι έχει να κάνει με τα Χριστούγεννα. Στολίζουν τα πάντα, σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα και όχι μόνο. Τώρα τελευταία μάλιστα έχουν ανακαλύψει και την ιδέα του… γρηγορότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Λέτε να έβγαλε πόδια το έλατο και άρχισε να τρέχει; Όχι βέβαια, απλώς οι τύποι από τη Hennessey αποφάσισαν για δεύτερη φορά μετά το 2017, να σπάσουν το ρεκόρ ταχύτητας τοποθετώντας ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οροφή ενός Jeep Grand Cherokee.

Και όχι οποιοδήποτε Grand Cherokee αλλά την έκδοση Trackhawk με έναν πανίσχυρο V8 κινητήρα με απόδοση 1000 ίππων!

Έτσι, έστησαν το… ιταλικό – όσο περίεργο και αν ακούγεται- Jeep στην πίστα δοκιμών του Uvalde Proving Grounds κάπου στο Τέξας προσπαθώντας να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε πάλι η Hennessey με μια Dodge Challenger Hellcat με τελική κοντά στα 280 χλμ/ώρα.

Το έλατο έχει πάνω του λαμπάκια αλλά φυσικά όχι στολίδια γατί στα 290 χιλιόμετρα θα ήταν λίγο… δύσκολο να μείνουν στη θέση τους. Οδηγός είναι ο Spencer Geswein που όπως δήλωσε μετά, ήταν πολύ εύκολο να πιάσει αυτή την ταχύτητα με το θηριώδες Jeep.

Νομίζουμε ότι η μελωδία του V8 ίσως είναι καλύτερη και από το Jingle Bells που ακούγεται στο video αλλά αυτό πάλι είναι υποκειμενικό…

Team E.T

Contact Us