Πώς να τινάξεις στον αέρα ένα Tesla Model S, κυριολεκτικά! (video)

Πώς να τινάξεις στον αέρα ένα Tesla Model S, κυριολεκτικά! (video)

και με τον Elson Musk μέσα, σε ομοίωμα…

Το γνωρίζαμε οτι οι Φιλανδοί είναι λίγο…κάπως πειραγμένοι αλλά μέχρι τώρα υποθέταμε οτι τα πρωτεία στις “τρέλες” τα έχουν οι φίλοι μας οι Ρώσοι! Και όμως κάναμε λάθος….

Ο συγκεκριμένος τύπος που πρωταγωνιστεί στο video ενσαρκώνει όλα όσα νιώθουμε όταν όλα μας πάνε στραβά και θέλουμε να τα ¨σπάσουμε” τα πάντα γύρω μας! Η ιστορία του Φιλανδού ξεκινά με την απόκτηση ενός πανάκριβου Tesla Model S του 2013. Ύστερα από σχετικά λίγα χιλιόμετρα, το αμερικανικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο του έβγαλε σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία.

Ως εκ τούτου, απευθύνθηκε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Tesla όπου και άφησε το αυτοκίνητο για επισκευή. Μετά από ένα μήνα όμως τον ενημέρωσαν πως το όχημα του χρειάζεται νέα μπαταρία με το κόστος να εκτοξεύεται στα…20.000€! Ναι, σωστά διαβάσατε, όχι 2.000 αλλά 20.000€. Και αυτό γιατί φυσικά είχε λήξει η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής.

Απηυδισμένος ο Φιλανδός, πήρε το αυτοκίνητο του, το μετέφερε κάπου προς το…βόρειο Πόλο και του έβαλε φωτιά! Κυριολεκτικά! Συγκεκριμένα, του τοποθέτησε άπειρα μασούρια δυναμίτη και το διέλυσε στα… εξ ον συνετέθη! Και με το ομοίωμα του Elon Musk στο τιμόνι του Tesla…

Απολαύστε το video και νιώστε και εσείς λίγο από την “ηδονή” του τρελαμένου Φιλανδού!

Team E.T

Contact Us