Απίστευτος αυτοκινητόδρομος κάτω από το σώμα μίας Replica 917 Le Mans (video)

Απίστευτος αυτοκινητόδρομος κάτω από το σώμα μίας Replica 917 Le Mans (video)

Κοστίζει 85.000 δολάρια αλλά αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του

Αν είχα τα χρήματα σίγουρα θα είχα παραγγείλει τον παρακάτω αυτοκινητόδρομο να διακοσμεί το σαλόνι μου, που βέβαια θα είχε και μέγεθος αντάξιο του πορτοφολιού.

Το παρακάτω έργο τέχνης δημιούργησε η Slot Μods και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο η Replica 917 Le Mans, στα αγωνιστικά χρώματα Golf, είναι πολύ όμορφη αλλά πιο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό της όπου βρίσκεται μία πίστα με απίστευτες λεπτομέρειες εμπνευσμένη από την ταινία του Steve McQueen, Le Mans και 19 αγωνιστικά του Le Mans.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται ένα Ford GT40, μία Ferrrari 512 Coda Lunga, μία Porsche 917 Martini και φυσικά η 917 στα χρώματα Golf.

Ο αυτοκινητόδρομος διαθέτει δύο χειριστήρια και δύο διαδρομές για ατελείωτες ώρες αγωνιστικού παιχνιδιού με ιστορικά τετράτροχα υπό κλίμακα.

Ας απολαύσουμε το παρακάτω βίντεο και να αρχίσουμε να βάζουμε κάτι στην άκρη μήπως μπορέσουμε σε μερικά χρόνια να αγοράσουμε μία μικρογραφία του αυτοκινητόδρομου με 85 ευρώ……γιατί θα μας λείπουν σίγουρα πολλά μηδενικά και αυτά σήμερα έχουν πολύ αξία!!!

Contact Us