Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Drift: Με 40 συμμετοχές ο αγώνας στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου

Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Drift: Με 40 συμμετοχές ο αγώνας στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου

Στις 23 με 24 Οκτωβρίου o 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Στον 5ο και προτελευταίο γύρο του θεσμού, οι 40 συμμετέχοντες των δύο κατηγοριών, θα εντυπωσιάσουν όσους βρεθούν στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, με τα μοναδικά περάσματα τους.

Από πλευράς συμμετοχών, η κατηγορία των διπλών περασμάτων της PRO, συγκεντρώνει 13 συμμετοχές, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα τους. Με στόχο την νίκη οι εντυπωσιακοί οδηγοί θα προσπαθήσουν στην τεχνική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί, να κερδίσουν το χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι μετά από καιρό θα μπορέσουν να βρεθούν σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Στην κατηγορία των μονών περασμάτων της Street Legal, οι 27 οδηγοί αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα για ακόμη μία φορά. Η διαδρομή που έχει δημιουργηθεί, δίνει την δυνατότητα στα αυτοκίνητα της Street Legal, τα οποία υπολείπονται σε δύναμη σε σχέση με αυτά της PRO, την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα δικά τους εντυπωσιακά περάσματα. Γεγονός είναι πως κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα επικρατήσει στην πάντα ανταγωνιστική κατηγορία της Street Legal.

Σε κάθε περίπτωση οι 40 πρωταγωνιστές του 5ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και ατελειώτες πλαγιολισθήσεις με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά τους αυτοκίνητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διοικητικός – Τεχνικός Έλεγχος Σάββατο: 23 Οκτωβρίου, ώρα 09:00 – 10:30, Σχολή Μηχανικού

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 10:30, Σχολή Μηχανικού

Ελεύθερα περάσματα: Σάββατο 23 Oκτωβρίου, ώρα 11:00 – 15:00, 17:00 – 18:00, Σχολή Μηχανικού

Βαθμολογημένα Περάσματα PRO: Σάββατο 23 Oκτωβρίου, ώρα 18:00 – 19:30, Σχολή Μηχανικού

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ώρα 09:30 – 10:00, Σχολή Μηχανικού

Ελεύθερα Περάσματα: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ώρα 10:15 – 11:15, Σχολή Μηχανικού

Βαθμολογημένα Περάσματα SL: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ώρα 11:20 – 13:00, Σχολή Μηχανικού

Μάχες Μονών και Διπλών Περασμάτων PRO – SL: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, μετά τα Βαθμολογημένα Περάσματα της SL, Σχολή Μηχανικού

Απονομή: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, μετά το τέλος των Μαχών, Σχολή Μηχανικού

Contact Us