Ο Gordon Murray οδηγεί την εξωπραγματική T.50 (video)

Ο Gordon Murray οδηγεί την εξωπραγματική T.50 (video)

σε ρυθμό βόλτας στην πίστα

Μόλις μετά από 7 μήνες από την παρουσίαση του στατικού δείγματος της T.50, ο Gordon Murray την “έβγαλε” στην πίστα για μια δοκιμή. Η Gordon Murray Automotive, εταιρία του κορυφαίου σχεδιαστή αυτοκινήτων των τελευταίων 30 χρόνων, κατασκεύασε μερικά πρωτότυπα αυτοκίνητα και έβγαλε ένα εξ αυτών για μια χαλαρή βόλτα.

Στο τιμόνι, ποιος άλλος παρά ο “μαέστρος”, ο ίδιος ο Murray που αρχικά στο video φαίνεται να αισθάνεται άβολα μπροστά στη δημιουργία του. Ίσως πάλι να νιώθει δέος μπροστά στη θέα και στο άκουσμα του πανίσχυρου κινητήρα της Cosworth.

Εμείς σίγουρα νιώθουμε… κάπως. Μόνο και μόνο όταν στη πλάτη του οδηγού αναπαύεται ένα “αγρίμι” έτοιμο να ξεχυθεί στο δρόμο. Ειδικά, όταν αυτό το “αγρίμι” μεταφράζεται σε ένα ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ 4.0 λίτρων με ισχύ 654 ίππων και όριο περιστροφής τις 12.000 στροφές! Γιατί πολύ απλά, έτσι θα έπρεπε να είναι όλοι οι κινητήρες! Aτμόσφαιρα, πολλά κυβικά, και χωρίς το “ενοχλητικό” σφύριγμα κάποιας τουρμπίνας να ξεσπάει όποτε θέλει!

Απολαύστε την T.50 στα χέρια του Murray, ακόμη και σε ρυθμό βόλτας και φανταστείτε την να γυρίζει στην πίστα με 12.000 στροφές…

Team E.T

Contact Us