Η Nissan έβγαλε φυλλάδιο για το επερχόμενο Ζ και αναστατώνει (+video)

Η Nissan έβγαλε φυλλάδιο για το επερχόμενο Ζ και αναστατώνει (+video)

δεν είναι μακριά το 2022…

Θα έλεγε κανείς πως εδώ και χρόνια περιμένουμε το αντικαταστάτη του πολύ επιτυχημένου 370Ζ από τους Ιάπωνες της Yokohama καθώς το κουπέ της τρέχουσας γενιάς ήταν στην αγορά 13 χρόνια τώρα. Όχι φυσικά οτι γέρασε άσχημα, κάθε άλλο… Έτσι, όταν το περασμένο Αύγουστο, είδαμε και επίσημα τις πρώτες εικόνες του Nissan Z και μάθαμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, “καταραστήκαμε” την απόφαση της εταιρίας να μην το φέρει στην Ευρώπη!

Βλέπετε, με το πανίσχυρο V6 μοτέρ VR30DETT 3.0 λίτρων των 400 ίππων, με την κίνηση στους – σωστούς – πίσω τροχούς και το 6άρι manual σασμάν, αμέσως “γίναμε” Ιάπωνες, ή Αμερικανοί αν θέλετε…

Και τώρα η Nissan, για να μας εξιτάρει παραπάνω, έρχεται και βγάζει ένα παλιό, καλό “φυλλάδιο” με κάποιες τεχνικές πληροφορίες γύρω από το Z, ανοίγοντας μας την “όρεξη” για το 2022! Επιπλέον, κυκλοφόρησε και ένα video με ένα Nissan Z προπαραγωγής να…κάνει τα δικά του στο δρόμο μην αφήνοντας τίποτα στη φαντασία! Και το καλύτερο, πληροφορίες λένε πώς στα επόμενα χρόνια οι Γιαπωνέζοι θα λανσάρουν και έκδοση NISMO!

Ευτυχώς κάποιοι ακόμη αντιστέκονται στην… ηλεκτρολαίλαπα.

Team E.T

Contact Us