Δες ένα Nissan Skyline R32 GT-R Safari για τρελές off road διαδρομές (video)

Δες ένα Nissan Skyline R32 GT-R Safari για τρελές off road διαδρομές (video)

Σαν τα παιχνίδια στα χώματα και στις λάσπες δεν έχει

Μετά την επέλαση των SUV’s και καθώς τα ψηλά οχήματα φαίνεται πως κερδίζουν έδαφος ακόμα και στον κόσμο των supercars, βλέπε 911 Dakar και Lamborghini Huracan Sterrato, ένας youtuber αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητες του μετατρέποντας ένα Nissan R32 GT-R σε όχημα για Safari.

Για το έργο του χρησιμοποίησε ένα ανακατασκευασμένο κουφάρι από R32 GT-R και τοποθέτησε έναν αναβαθμισμένο in-line six κινητήρα 500 ίππων από ένα άλλο του project με R32.

To ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο βρέθηκε ψηλότερα από το έδαφος, περίπου στα 27 εκατοστά, χάρη στο νέο σετ αναρτήσεων με ψηλότερα ελατήρια.

Στις 17-άρες ζάντες τοποθέτησε ελαστικά Nitto Nomad Grappler διαστάσεων 215/65R17 και λασπωτήρες για πρακτικούς αλλά και εμφανισιακούς λόγους.

Για να τονώσει περαιτέρω την safari εμφάνιση του κατάφερε να προσαρμόσει μία off-road σχάρα Nismo στην οροφή μαζί με μια σειρά προβολείς αλλά και έξτρα προβολείς στο εμπρός μέρος του.

Στο εσωτερικό έβαλε ένα κλωβό ασφαλείας, μπάγκετ καθίσματα και ζώνες τεσσάρων σημείων αλλά το κερασάκι στη τούρτα είναι η τετρακίνηση. Εδώ επέλεξε μία aftermarket λύση τετρακίνησης όπου μπορεί να μεταφέρει την ισχύ στους τέσσερις αλλά και κατ’ επιλογή μόνο στους δύο πίσω τροχούς για περισσότερο παιχνίδι στο χώμα.

Μπορείς να δεις το GT-R Safari στο φυσικό του περιβάλλον στο παρακάτω βίντεο.

Contact Us