Μετατρέποντας την BMW M4 σε off-road αυτοκινούμενο

Μετατρέποντας την BMW M4 σε off-road αυτοκινούμενο

Για να μην την αποχωρίζεσαι ούτε στον ύπνο

Ανάμεσα μας κυκλοφορούν “πειραγμένοι” άνθρωποι (βάζω μέσα και τον εαυτό μου) που βλέπουν τετράτροχο όχημα και αμέσως στο μυαλό τους το κόβουν και το ράβουν για να το κάνουν το τέλειο camper van.

Κάποιες φορές βέβαια τα πράγματα ξεφεύγουν και το λάθος όχημα μπλέκεται στα σχέδια τους. Ή μήπως και όχι.

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σου ερχόταν στο μυαλό αν άκουγες το όνομα της BMW M4 θα ήταν ένα αυτοκινούμενο όχημα και όχι άδικα.

Η εταιρεία BradBuilds όμως αποφάσισε να απογειώσει την έννοια camper van και δούλεψε (στον υπολογιστή) μία M4 που μπορεί να σε πάει παντού.

Το σπορ κουπέ όχημα των 503 hp φορτώθηκε στο πίσω μέρος του έναν οικισμό που διαθέτει κρεβάτι, κουζίνα και ηλιακά πάνελ στην οροφή για ηλεκτρική αυτονομία.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν μεγαλύτερα off road λάστιχα για να μπορεί να πάει σε μέρη που δεν θα δει ποτέ άλλη Μ4 και ψήλωσε για να βλέπει αφ’ υψηλού τα X SUV της βαυαρικής εταιρείας.

Το αποτέλεσμα, έστω και αισθητικά, δικαιώνει τους εμπνευστές και δημιουργούς του concept και μοιάζει η τέλεια λύση για αυτούς που δεν θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν ούτε λεπτό την αγαπημένη τους M4.

Γράφει ο Θανάσης Τζιόβας

Contact Us