Δείτε τον Lewis Hamilton να λιώνει λάστιχο με ένα Nissan Skyline R34 (video)

Δείτε τον Lewis Hamilton να λιώνει λάστιχο με ένα Nissan Skyline R34 (video)

η αλήθεια είναι πώς δεν του το…είχαμε

Στις πρόσφατες διακοπές του στην Ιαπωνία ο Lewis Hamliton φαίνεται πώς πέρασε καλά. Πολύ καλά για την ακρίβεια. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην προσωπική ζωή του Βρετανού πρωταθλητή Formula1 αλλά στις βόλτες που έκανε με διάφορα σπορ αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά ήταν ένα Nissan GT-R R34, ο θρυλικός Ιάπωνας Godzilla που έχει αφήσει εποχή με τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του. Ειδικότερα στους φίλου των JDM αυτοκινήτων. Στο video λοιπόν, φαίνεται πώς ο Lewis έχει νοικιάσει ένα τέτοιο όχημα και του…δίνει και καταλαβαίνει! Τον βλέπουμε σε ένα άδειο πάρκινγκ κάπου στο Τόκιο αργά το βράδυ να ντριφτάρει δίχως αύριο καίγοντας όσο περισσότερο λάστιχο μπορεί! Μάλιστα, επιμένει τόσο που οι καπνοί μπαίνουν στην καμπίνα μέσω του τούνελ του σασμάν!

Φυσικά αυτό δεν άρεσε καθόλου στην εταιρία ενοικιάσεων καθώς “έκραξε” δημόσια τον Hamilton για την οδηγική του συμπεριφορά. Η αλήθεια είναι πώς και εμείς δεν επιδοκιμάζουμε αυτό το στυλ επιθετικής οδήγησης και σίγουρα δεν είναι κάτι που περιμέναμε από τον 7ακις πρωταθλητή Formula 1.

Δείτε το video στο παρακάτω link.

https://www.instagram.com/reel/ClULWdXvOHv/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράφει ο Γιώργος Ζιώγας

Contact Us