Η UM Motorcycles στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο

Η UM Motorcycles στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο

από τις 7 έως και 12 Νοεμβρίου 2023

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού EICMA, αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση που αφορά στον κόσμο των 2 τροχών. Από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1914 στο Μιλάνο, αποτελεί το γεγονός με τους περισσότερες συμμετοχές επισκεπτών, εκθετών, παρόχων υπηρεσιών, καθώς και εκπροσώπων Τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί ένα δυνατό και αξιόπιστο παίχτη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή Β.Ν. Θεοχαράκης. Αναλόγως, η UM Motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της, που διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αξιόπιστη κατασκευή και προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση σε όποιον τα επιλέξει, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες aftersales υψηλού επιπέδου.

Η UM Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της, με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design,κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

Η γκάμα της εταιρίας απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες, που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών. 

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Στην EICMA 2023 η UM Motorcyclesθα βρίσκεται για να παρουσιάσει μια σειρά νέων μοντέλων, σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Αναμεσά τους το νέο Renegade 300 ST, που κορυφώνει τη γκάμα Renegade, ενώ διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, TPS, κάμερα οπισθοπορείας, θύρα USB, ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, άνετη διθέσια σέλα με ενσωματωμένη πλάτη συνοδηγού, κεντρικό σταντ, μαρσπιέ οδηγού τύπου πλατφόρμας, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, στάνταρ ABS και ένα μεγάλο εμπρός φέριγκ που παρέχει ομαλή ροή αέρα και μειωμένη αντίσταση στον αναβάτη.

Στην κατηγορία των dual – purpose μοτοσυκλετών, η UM Motorcycles θα παρουσιάσει 4 νέα μοντέλα. Τις on-off DSR RALLY 300 και DSR ROAD 300, που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά και υπάρχοντες που θέλουν ένα δεύτερο δίκυκλο, εξίσου ευέλικτο αλλά και οδηγοκεντρικό. Στις κατηγορίες των enduro και Supermotard, η UM Motorcycles, θα παρουσιάσει τις νέες DSR EX 300 and DSR SM 300, που εξοπλίζονται με κινητήρα 300cc, με 28 ίππους και 25 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας διασκεδαστική οδήγηση, άριστες επιδόσεις και άνεση τόσο εκτός δρόμου, όσο και μέσα στη πόλη.

Contact Us