Η KIA παρουσιάζει τα πρώτα σκίτσα του νέου XCeed

Η KIA παρουσιάζει τα πρώτα σκίτσα του νέου XCeed

λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου crossover XCeed πριν από την αποκάλυψή του την επόμενη εβδομάδα. Το ανανεωμένο μοντέλο θα αποκτήσει μια νέα αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση, ένα βελτιωμένο και μοντέρνο εσωτερικό, ένα ολοκαίνουργιο σπορ επίπεδο εξοπλισμού GT-line και μια σειρά από αποδοτικές και ηλεκτροκίνητες επιλογές κινητήρων.

Ως το μέλος με τις περισσότερες πωλήσεις της ευρωπαϊκής οικογένειας Ceed, το XCeed έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες για την επιβλητική θέση οδήγησης, τη δυναμική συμπεριφορά και την καθημερινή πρακτικότητα. Μια ολοκληρωμένη σειρά βελτιώσεων θα το καταστήσει μια ακόμη πιο δελεαστική πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία C-Crossover. Συνδυάζοντας μια σειρά κομψών εξωτερικών και εσωτερικών βελτιώσεων θα προστεθεί για πρώτη φορά η επιλογή μιας δυναμικής επένδυσης GT-line. Αυτή η νέα παραλλαγή θα συνδυάζει τα περιπετειώδη σχεδιαστικά στοιχεία ενός crossover με τη σπορ αίσθηση ενός εστιασμένου ευρωπαϊκού hatchback.

Η άφιξη του νέου XCeed θα υποστηρίξει τη μετάβαση της Kia σε έναν πάροχο λύσεων βιώσιμης μετακίνησης, διαθέτοντας μια γκάμα ηλεκτροκίνητων κινητήρων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών  μιας ήπιας υβριδικής (MHEV) και  μιας plug-in υβριδικής (PHEV) έκδοσης. Οι πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας θα βελτιώσουν την καθημερινή χρηστικότητα και την απόλαυση πίσω από το τιμόνι.  Το νέο XCeed θα αποκαλυφθεί στο επίσημο κανάλι και τον ιστότοπο της Kia στις 10:00 π.μ. τη Δευτέρα 18 Ιουλίου πριν από τις ευρωπαϊκές πωλήσεις που θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος.

Contact Us