Η KIA μας προετοιμάζει για το νέο Sportage

Η KIA μας προετοιμάζει για το νέο Sportage

τον Ιούλιο η επίσημη αποκάλυψη

Η Kia αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες του ολοκαίνουργιου Sportage – της πέμπτης γενιάς του πιο δημοφιλούς SUV της μάρκας.

Το νέο Sportage αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Ιούλιο στην Κορέα και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του – με τον προηγμένο σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού του, με την τεχνολογία συνδεσιμότητας και τους ισχυρούς αλλά και εξαιρετικά οικονομικούς κινητήρες του. Το Σεπτέμβριο και για πρώτη φορά στην 28χρονη ιστορία του μοντέλου, η Kia Europe θα παρουσιάσει μια ειδική ευρωπαϊκή έκδοση του Sportage.

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, η Opposites United, που αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος, αποτελεί τον πυρήνα του design του Sportage, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Οι πρώτες εικόνες  δίνουν μια αρχική αίσθηση της αποφασιστικής και πρωτοποριακής παρουσίας του SUV  αποτίνοντας φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση.

Το σκίτσο του εσωτερικού αποκαλύπτει έναν χώρο προσανατολισμένο προς τον οδηγό που διαθέτει χαρακτήρα, ποιότητα και καινοτόμο τεχνολογία. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια όμορφη, ενσωματωμένη καμπύλη οθόνη.

«Εμπνευσμένο από το συνδυασμό της φύσης με την καινοτομία το νέο Sportage δημιουργεί πρότυπα σχεδίασης με ένα περιπετειώδες αλλά και σύγχρονο εξωτερικό και ένα πρωτοποριακό εσωτερικό με όμορφες λεπτομέρειες. Με το νέο Sportage, δεν θέλαμε απλώς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αλλά να προχωρήσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο στην κατηγορία των SUV».

Karim Habib, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Global Design Center

Περισσότερες λεπτομέρειες της  έκδοσης του ολοκαίνουργιου Sportage για την Ευρώπη θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Contact Us