Η εξωφρενική τιμή πώλησης του Subaru Impreza 22B STi

Η εξωφρενική τιμή πώλησης του Subaru Impreza 22B STi

εσείς πόσα θα πληρώνατε για τον Ιάπωνα;

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες ειδήσεις για πωλήσεις παλαιών αυτοκινήτων, σημαντικών για την ιστορία των τετράτροχων φίλων μας, με τιμές δυσανάλογα μεγάλες για την πραγματική αξίας τους. Φυσικά, δεν μιλάμε για σπάνιες δημιουργίες τύπου Ferrari 250 GTO ή για κάποια Lancia 037 Stradale αλλά για κάπως πιο “πεζές” και πρόσφατες κατασκευές του παρελθόντος.

Για παράδειγμα το Subaru Impreza 22B STi που πουλήθηκε μέσω δημοπρασίας του BringATrailer μόλις πριν λίγες ημέρες. Το ποσό που τελικά πληρώθηκε άγγιξε τα 260.000 ευρώ καθιστώντας το ένα από τα ακριβότερα Subaru που πουλήθηκαν ποτέ!

Πρόκειται για ένα αντίγραφο από τα συνολικά 400 που κατασκεύασαν οι Ιάπωνες πριν από 23 χρόνια για να γιορτάσουν τον 3ο τους τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Φυσικά, το συγκεκριμένο Scoobie είναι σε άριστη κατάσταση προερχόμενο από ένα πλήρη service του κινητήρα και με μόλις 40.000 χλμ στο οδόμετρο. Επιπλέον, φαίνεται πως ο “Σαμουράι” έρχεται απευθείας από την Ιαπωνία καθώς σύμφωνα με τον πωλητή συνοδεύεται από τα αυθεντικά του έγγραφα πώλησης και συντήρησης.

Συμφωνούμε οτι το 22B STi είναι ένα από τα σημαντικότερα petrolhead αυτοκίνητα των πρόσφατων χρόνων και σίγουρα οι αφίσες του κοσμούσαν πολλά νεανικά δωμάτια αλλά…260.000€; Εσείς τι πιστεύετε; Θα δίνατε αυτό το ποσό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο ή θα πηγαίνατε σε κάτι περισσότερο safe όπως μια Porsche 911 Targa 4S ή για…δύο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio;

Team E.T

Contact Us