Πόσο ταχύτερο είναι το νέο αυτόματο GR Yaris από το χειροκίνητο και το παλιό μοντέλο(video)

Πόσο ταχύτερο είναι το νέο αυτόματο GR Yaris από το χειροκίνητο και το παλιό μοντέλο(video)

Ένα rally car για το γκαράζ μας

Η Toyota όταν παρουσίασε το GR Yaris τάραξε τα νερά καθώς σε μία εποχή αποστείρωσης και απουσίας ενδιαφέροντος στο ευρύ κοινό για σπορ κατασκευές μας έδωσε το απόλυτο όχημα οδηγικής απόλαυσης και πέτυχε.

Χειροκίνητο, αγωνιστική τετρακίνηση και 261 hp σε ένα μικρό και ελαφρύ αμάξωμα μαρτυρούν τα πάντα για τον “κακό” του χαρακτήρα του και επειδή τα κακά παιδιά αρέσουν δεν πέρασαν ούτε τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση του και η Toyota ετοίμασε την ανανεωμένη έκδοση του.

Ο κινητήρας παραμένει ο 1,6 λίτρων τρικύλινδρος τούρμπο που ανέβηκε στην ανανεωμένη γενιά στους 280 hp και η ροπή στα 390 Nm από 360 Nm.

Εκτός από τον κινητήρα η σημαντικότερη προσθήκη είναι αυτή του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων ενώ αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του.

Παρόλο που το ανανεωμένο GR Yaris μόλις έκανε την επίσημη εμφάνιση του, το κανάλι στο Youtube carwow έκανε την πρώτη δοκιμή ενός προπαραγωγής αυτοκινήτου αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς έκανε και την πρώτη κόντρα ανάμεσα στο νέο και το παλιό GR Yaris αλλά και την μάχη ανάμεσα στο αυτόματο και το χειροκίνητο μοντέλο. Ας το απολαύσουμε.

Contact Us