Έτοιμοι για το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ στη Χαλκιδική το σαββατοκύριακο

Έτοιμοι για το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ στη Χαλκιδική το σαββατοκύριακο

με τον κλασικό “μεγάλο” Χολομώντα μέσα

Μόλις μία εβδομάδα μετά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουμε και πάλι δράση. Ο ΑΟΘ διοργανώνει το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ το σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στα βουνά της Χαλκιδικής. Και φυσικά εμείς είμαστε πάλι έτοιμοι να πάρουμε τους… δρόμους.

Ο αγώνας που είναι ο παλαιότερος και σημαντικότερος μετά το Ακρόπολις, ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με το Shakedown στην περιοχή της Γαλάτιστας. Εκεί τα 49 πληρώματα που θα πάρουν εκκίνηση μπορούν να σετάρουν τα αγωνιστικά τους ώστε να είναι έτοιμα για τη δράση της Κυριακής. Το απόγευμα του Σαββάτου θα ανέβουν στην ράμπα της αφετηρίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Προσοχή, όχι στη νότια πύλη της ΔΕΘ όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Το 55ο Ράλλυ ΔΕΘ προσμετρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ ασφάλτου και αποτελείται από 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 89 χιλιομέτρων. Η αρχή γίνεται με την δύσκολη και ανηφορική αρχικά, “Λιβάδι – Πετροκέρασα” με τη συνέχεια στην καλύτερη ασφάλτινη ειδική της χώρας, τον “Χολομώντα“. Και μάλιστα στην μεγάλη, την…καλή έκδοση με αφετηρία την Αρναία. Εκεί, όποιος έχει τρέξει τη διαδρομή, όχι μόνο σε ρυθμό αγώνα αλλά απλής βόλτας, καταλαβαίνει τί θα πει τέχνη της οδήγησης.

Κέντρο του αγώνα και service park το χωριό Γαλαρινός με εύκολη πρόσβαση για όλους. Ακολουθεί επανάληψη των ειδικών και το απόγευμα τερματισμός και απονομή επάθλων στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ραντεβού στο βουνό!

Contact Us