Ένα διαφορετικό όχημα golf από την Mansory

Ένα διαφορετικό όχημα golf από την Mansory

αν έχεις γούστο στο golf, πρέπει να το δείχνεις

Αν τυχαίνει να είστε λάτρης του golf και συνηθίζετε να πηγαίνετε στα γήπεδα του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική ή στη Γλυφάδα της Αττικής, τότε σίγουρα αυτή η είδηση θα σας ενδιαφέρει. Ίσως πάλι να σας αρέσει περισσότερο το τένις και να είστε φίλαθλοι του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά όπως και να έχει αυτό το άρθρο αφορά και εσάς!

Η Mansory, ο πολύ γνωστός γερμανικός οίκος βελτίωσης πολυτελών αυτοκινήτων, μας έχει νέα. Και ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η συνεργασία με την Garia, εταιρία παραγωγής ηλεκτρικών αμαξιδίων golf. Ξέρετε, αυτά που οδηγούν οι συνήθως ζάμπλουτοι παίκτες golf στα ατελείωτα πράσινα “λιβάδια” έχοντας φορτώσει τον βαρύ σάκο με τα απαραίτητα μπαστούνια του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν, οι Γερμανοί έντυσαν το αμαξίδιο με carbon fibre περιμετρικά για να το κάνουν, άγνωστο γιατί, ανθεκτικότερο αλλά και ελαφρύτερο από την αρχική του μορφή. Επιπλέον, τοποθέτησαν νέους μαύρους τροχούς αλουμινίου ενώ για να αποπνέει μια περισσότερο σπορ εικόνα, τοποθέτησαν μπλε πινελιές στο εμπρός μέρος.

Για να έχετε μια αρμονική συνέχεια με το εξωτερικό, η Mansory έντυσε το εσωτερικό του ηλεκτρικού οχήματος με ίδιου χρώματος μπλε δέρμα, δίνοντας μία όντως όμορφη εικόνα. Όσον αφορά το ηλεκτρικό μοτέρ, εκεί η εταιρία δεν έκανε κάποια επέμβαση αλλά και δεν έδωσε κάποια πληροφορία σχετικά με την ισχύ ή την αυτονομία του golf car. Υποθέτουμε όμως πως καθώς το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι είναι καθ’ όλα νόμιμο για κυκλοφορία στο δρόμο, θα μπορεί να κινείται με 25 χλμ/ώρα μέγιστη ταχύτητα για κάποια, λίγα, χιλιόμετρα.

Το καλύτερο όμως, είναι η τιμή που έδωσε η Mansory για το ηλεκτρικό golf car, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά 67.000€! Αν σας φαίνονται πολλά, ξανασκεφτείτε το. Ίσως τελικά το golf δεν είναι για εσάς. Καλό είναι και το…μπάσκετ.

Γράφει ο Γιώργος Ζιώγας

Contact Us