Αυτό είναι το καινούργιο Nissan X-Trail

Αυτό είναι το καινούργιο Nissan X-Trail

έρχεται επίσημα το καλοκαίρι του 2022

Συμπληρώνοντας ιδανικά την γκάμα των εντυπωσιακών crossover της Nissan, το ολοκαίνουργιο  X-Trail SUV θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2022 στην Ευρώπη, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει το  παγκόσμιο ντεμπούτο  του στo Σαλόνι Αυτοκίνητου της Σαγκάης.

Όπως και  το Qashqai, το νέο X-Trail  θα βασίζεται στην πλατφόρμα Alliance CMF-C, μια εξαιρετικά προηγμένη αρχιτεκτονική που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει τον προηγμένο κινητήρα e- POWER της Nissan,  προσφέροντας παράλληλα  προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά  και δυναμικές επιδόσεις.

Το X-Trail θα είναι η τέταρτη γενιά του επιτυχημένου οικογενειακού SUV και θα διατηρήσει την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων γενιών, προσφέροντας ένα ευέλικτο και πρακτικό εσωτερικό για εκείνους τους  υποψήφιους αγοραστές που αγαπούν την δράση και την περιπέτεια, σε συνδυασμό με τις  τελευταίες  τεχνολογίες της Nissan.

Όπως και το τρέχον μοντέλο, η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη με μια πτυσσόμενη τρίτη σειρά καθισμάτων που προσφέρει επιπλέον ευκολία στις οικογένειες και τους φίλους  που θέλουν να μοιράζονται πλούσιες εμπειρίες μακριά από το σπίτι, διατηρώντας ωστόσο τον compact χαρακτήρα του, για ευελιξία ακόμα και στην στάθμευση.

Το καινούργιο “τζιπάκι” των Ιαπώνων θα είναι διαθέσιμο με το κινητήριο σύνολο  e-POWER της Nissan, που αποτελεί μια μοναδική καινοτομία της  και βασικό στοιχείο της στρατηγικής της στο δρόμο για την ευφυή κινητικότητα.

Το e-POWER της Nissan διαφέρει από τα τυπικά υβριδικά συστήματα, καθώς απλοποιεί τη λειτουργία του κινητήριου συνόλου, με τον ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης να παρέχει αποκλειστικά ισχύ στους τροχούς. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα, επαναφορτίζεται από έναν εξαιρετικά αποδοτικό, ενσωματωμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί ως γεννήτρια ισχύος. Για τους οδηγούς, το σύστημα προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία ισχυρής επιτάχυνσης, παρόμοια με αυτή ενός EV, χωρίς την ανησυχία της φόρτισης. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας,  καθιστά την ηλεκτρική κινητικότητα διαθέσιμη σε πολλούς περισσότερους οδηγούς από ποτέ.

Στην έκδοση 4WD, το X-Trail θα συνεχίσει να είναι η φυσική επιλογή  για τους λάτρεις των οικογενειακών περιπετειών, απολαμβάνοντας την στιβαρή ευελιξία του, υποστηριζόμενη από ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης,  με δυνατότητα ρυθμίσεων για το χιόνι, το χώμα και την λάσπη, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στην δύσκολες συνθήκες, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Team E.T

Contact Us