Μία Aston Martin DB5 on the rocks

Μία Aston Martin DB5 on the rocks

Να την πιεις στο ποτήρι

Ξέχνα τα πανάκριβα ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ και τσάντες που πάνε πακέτο με τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Η Aston Martin ετοίμασε κάτι εξαιρετικά γευστικό για πολύ λίγους και εκλεκτικούς που ξέρουν να απολαμβάνουν ένα καλό ποτήρι ουίσκι.

Σε συνεργασία με την Bowmore, δημιούργησε το Black Bowmore DB5 1964 και είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας single malt ουίσκι που η απόσταξη του έγινε το 1964 και έχουν εμφιαλωθεί από τότε μόλις 3.000 μπουκάλια.

Το συγκεκριμένο ουίσκι όμως της βρετανικής φίρμας, θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο καθώς θα εμφιαλωθεί μέσα σε ένα μπουκάλι που θα αποτελείται από γυαλί και ένα πραγματικό πιστόνι μίας Aston Martin DB5.

Θα είναι χειροποίητο και για να κατασκευαστεί κάθε μπουκάλι θα χρειάζεται μία εβδομάδα.

Αυτό το κομψοτέχνημα θα τοποθετείται σε μία ακριβή δερμάτινη θήκη όπου θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο αφιέρωμα στην ιστορία της Bowmore που ξεκινάει το 1779.

Μόλις 25 συλλεκτικά μπουκάλια θα βγουν στην αγορά και κάθε ένα από αυτά θα κοστίζει περίπου 55.000 ευρώ όσο δηλαδή μία μεταχειρισμένη Vantage V8.

Η διάθεση του Black Bowmore DB5 1964 θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και για να το αποκτήσεις δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος ενός αυτοκινήτου της βρετανικής φίρμας αλλά να έχεις τη διάθεση να “ρευστοποιήσεις” 55.000 ευρώ από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Εμείς δεν ξεχνάμε: Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε και δεν οδηγούμε όταν πίνουμε.

Contact Us