Αυτά τα 8 αυτοκίνητα θα γίνουν Future Classics (video)

Αυτά τα 8 αυτοκίνητα θα γίνουν Future Classics (video)

Σύμφωνα με τον πρώην σχεδιαστή της Ferrari και πολλών ακόμα, Frank Stephenson

Λίγο πολύ οι περισσότεροι φίλοι του αυτοκινήτου τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για κάποια μοντέλα από την αγαπημένη τους εταιρεία και όχι μόνο. Είναι πολλά τα αυτοκίνητα που προκαλούν εντύπωση όταν παρουσιάζονται και θέλουμε να τα βάλουμε στο γκαράζ αλλά η τιμή τους δεν μας το επιτρέπει.

Έτσι κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία να πάρουν ένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή όταν παλιώσει και η αλήθεια είναι ότι πολλά ακριβά αυτοκίνητα χάνουν γρήγορα την αξία τους τα πρώτα χρόνια. Το παράδοξο σε μερικά απο αυτά όμως είναι πως από ένα σημείο και μετά η τιμή τους μένει σταθερή και όσο τα χρόνια περνάνε μπορεί να ανέβει κιόλας και να αποτελέσει και καλή επένδυση. Για παράδειγμα η Lancia Integrale που η τιμή μίας γνήσιας έχει απογειωθεί.

Τί χρειάζεται όμως ένα αυτοκίνητο για να χαρακτηριστεί Future Classics τη στιγμή που σήμερα είναι στα αζήτητα σαν μεταχειρισμένο και η τιμή του είναι χαμηλά; Στο παρακάτω βίντεο ο σχεδιαστής Frank Stephenson που έχει περάσει από BMW, Mini, Ferrari, MAserati, Fiat, Lancia, Alfa Romeo και McLaren μας παρουσιάζει τα 8 αυτοκίνητα που πιστεύει πως θα γίνουν Future Classics και η τιμή τους θα απογειωθεί στο μέλλον.

Contact Us