Το νέο Citroen C4 έρχεται με πάταγο

Το νέο Citroen C4 έρχεται με πάταγο

μαζί με το δίδυμο του ηλεκτρικό e-C4

Πριν από λίγο καιρό η Citroen είχε ενημερώσει ότι το νέο C4 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 30 Ιουνίου. Τώρα όμως φαίνεται πως ο κορονοιός έφερε αυτό το λανσάρισμα πιο κοντά.

Έτσι, η γαλλική έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες επίσημες φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς μικρομεσαίου μοντέλου. Να θυμίσουμε οτι το C4 αντικατέστησε την αειθαλή Xsara πίσω στις αρχές του 2000. Από τότε μεσολάβησαν 2 γενιές μέχρι την πρακτική κατάργηση του το 2018.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει με τον όμορφο σχεδιασμό του που ακροβατεί μεταξύ ενός κλασικού hatchback και crossover. Το αμάξωμα διαθέτει έντονες καμπύλες ξεκινώντας από μπροστά ενώ το πίσω μέρος τελειώνει με ένα όμορφο σχεδόν “κατακόρυφο” κόψιμο.

Μαζί με το θερμικό C4 θα λανσαριστεί και το ηλεκτρικό αδερφάκι του, e-C4 που ακολουθεί τα πατήματα των C5 Aircross Hybrid και Ami e-Dispatch.

Το εσωτερικό του νέου Citroen C4 θα είναι ως συνήθως στα βήματα της εταιρίας. Κομψό, λιτό και απέριττο. Δύο μεγάλες οθόνες δεσπόζουν στο ταμπλό παράλληλα με το εντυπωσιακό flat bottom τιμόνι. Τα καθίσματα έχουν την κλασική άνεση Advanced Comfort των Γάλλων ενώ παρών είναι και η εξελιγμένη Progressive Hydraulic Cushions ανάρτηση. (Αν και εμείς έχουμε LHM στις φλέβες…)

Υπομονή μέχρι τις 30 Ιουνίου όπου θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο C4.

Team E.T

Contact Us