Ένα Subaru XV που θα λατρέψεις

Ένα Subaru XV που θα λατρέψεις

Από την Crawford Performance

Η Crawford Performance είχε συνεργαστεί το 2019 με τη Subaru για τη δημιουργία του Desert Racer Crossterk που αγωνίστηκε στον αγώνα Baja 500. To buggy style όχημα, πατούσε επάνω στο Crossterk, το δικό μας XV, αλλά οι αλλαγές που είχε δεχτεί ήταν πάρα πολλές.

Τώρα η Crawford επιστρέφει με μία λιγότερο δυναμική πρόταση αλλά εξίσου εντυπωσιακή.

Ετοίμασε ένα σετ ενισχυμένων αναρτήσεων που ανυψώνουν το αμάξωμα του XV αρκετά πάνω από το έδαφος και συγκεκριμένα +50 χλστ. από την κανονική έκδοση.

Στη συνέχεια έχουν τοποθετηθεί αλουμινένιοι αποστάτες στους τροχούς και ενισχυμένες αντιστρεπτικές ράβδοι για καλύτερες επιδόσεις σε κακοτράχαλες διαδρομές.

Το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας μαζί με οδηγίες για την τοποθέτηση του και το κόστος αυτού μόλις 549,95 δολάρια. Βέβαια, η εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 10 κομμάτια και σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστα.

Εξωτερικά, η Crawford προτείνει μαζί προστατευτικές μπάρες περιμετρικά του αυτοκινήτου και προστατευτική ποδιά για τον κινητήρα. Επίσης, έχουν προστεθεί τα απαραίτητα LED φώτα για να φωτίζουν τις βραδινές διαδρομές σε δύσβατα μονοπάτια.

Τέλος, νέες ζάντες 15 ιντσών με τα κατάλληλα off road ελαστικά θα συμπληρώσουν το παζλ για απροβλημάτιστες εκτός δρόμου περιπέτειες.

Γράφει ο Θανάσης Τζιόβας

Contact Us