Ράλλυ Ακρόπολις – Ραντεβού το Σεπτέμβρη (video)

Ράλλυ Ακρόπολις – Ραντεβού το Σεπτέμβρη (video)

Ας θυμηθούμε μαζί πως ζήσαμε το Ακρόπολις τα τελευταία χρόνια μέσα από το Επί Τροχών

Σαν κεραυνός εν Αιθρία ήρθε η είδηση πώς το Ακρόπολις ξαναμπαίνει φέτος εκτάκτως στο καλεντάρι του WRC.Στην αρχή φάνταζε κακόγουστο αστείο έλα όμως που είναι αλήθεια.Η ακύρωση του ράλι της Χιλής λόγω κόβιτ και η πρωτοφανής για τα χρονικά κινητοποίηση της ελληνικής πολιτείας, έφερε ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα rally στα βουνά της Ελλάδας. Εμείς οι φίλοι του μηχανοκίνητου ευχαριστούμε όλους όσους τόσο στο προσκήνιο όσο και …στο παρασκήνιο βοήθησαν για την επιστροφή το αγαπημένου μας αγώνα.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για όλους τους πολυπληθείς φίλους του αγώνα ,που περιμενουν ανυπόμονα την 9 με 12 Σεπτεμβρίου να αντιλαλήσουν τα βουνά από τα καθαρόαιμα του WRC. Το Επί Τροχών βέβαια όλα τα τελευταία χρόνια που το Ακρόπολις γινότανε στη χώρα μας ζούσε κοντά του, ζωντανό ,με πολλά παραλειπόμενα, με αγάπη .

Παρακολουθήσαμε, μιλήσαμε με αγωνιζόμενους με μηχανικούς με μάνατζερς, με θεατές και μόνο αυτό τον μεγάλο μικρόκοσμο που λέγεται φίλοι του ράλι Ακρόπολις. Ετσι διαθέτουμε άφθονο θεαματικό υλικό το οποίο θα μας κάνει συντροφιά έως ότου έρθει ο Σεπτέμβρης. Ιούνιος λοιπόν ο κλασικά Ακρόπολικός μήνας και Ας θυμηθούμε τι συνέβαινε αυτές τις μέρες, όταν φιλοξενούσαμε Θεούς και ημίθεους με τις ομάδες τους στα ελληνικά βουνά.

Contact Us