Η κλασική κόντρα: Porsche 911 Turbo S vs Ferrari SF90 Stradale (video)

Η κλασική κόντρα: Porsche 911 Turbo S vs Ferrari SF90 Stradale (video)

μερικά πράγματα δε αλλάζουν ποτέ…

Όπως η αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών της Ferrari και της Porsche. Είναι η κλασική κόντρα από τη δεκαετία του 1970 ακόμη, για το ποια εταιρία δημιουργεί τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του πλανήτη. Κάτι σαν την κόντρα των Alfisti με τους φίλους της BMW ή τους αγαπητούς και μη εξαιρετέους Jdm από την Ιαπωνία μεριά. Αν και…μεταξύ μας, καμία τέτοια αντιπαράθεση δεν έχει νόημα. Όλα τα αυτοκίνητα, όσο ταπεινά ή πανάκριβα και αν είναι, έχουν κάτι να πουν στον ιδιοκτήτη τους που αισθάνεται περήφανος για αυτά.

Στην προκειμένη περίπτωση του video, μία πανέμορφη ασημί Porsche 911 Turbo S της τελευταίας 992 γενιάς τα βάζει με μία πανίσχυρη Ferrari SF90 Stradale στην κλασική επιτάχυνση από στάση, ανοίγματα και φρενάρισμα εν κινήσει. Από τεχνικά χαρακτηριστικά, η 911 “φοράει” τον κλασικό bi-turbo 6-κύλινδρο κινητήρα 3.7 λίτρων με ισχύ 641 ίππων και 800 Nm ροπής. Από την άλλη, η ναυαρχίδα των Ιταλών κινείται από έναν υβριδικό μοτέρ 986 αλόγων. επίσης με 800 Nm ροπή.

Αν και όλοι γνωρίζουμε οτι η κατασκευή από το Τσούφενχαουζεν δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Cavallino Rampante, εντούτοις πάντα θα απολαμβάνουμε αυτά τα video με μοναδικά supercars.

Απολαύστε με ήχο!

Γράφει ο Γιώργος Ζιώγας

Contact Us