Μία διάσημη Porsche 911 Turbo στο σφυρί

Μία διάσημη Porsche 911 Turbo στο σφυρί

Μόνο για “κακά αγόρια”

Μπορεί να μη χρειάζεται για να μας πάρει τα μυαλά μία 964 911 Turbo να έχει “περπατήσει” στο κόκκινο χαλί του Hollywood όμως τότε γίνεται ακόμα πιο ποθητή ειδικά για τους συλλέκτες.

Για να καταλάβεις για τι μιλάμε, αν έχεις δει την ταινία “Bad Boys” του 1995 με τους Will Smith και Martin Lawrence τότε σίγουρα θα ονειρεύτηκες να βρίσκεσαι στο εσωτερικό μίας “κακιάς” κατάμαυρης 911 Turbo και για να ζηλεύεις ακόμα περισσότερο ένας τυχερός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της συγκεκριμένης.

Με το αζημίωτο βέβαια καθώς στη δημοπρασία που θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο του 2022 η τιμή της αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή και αυτό όχι μόνο επειδή είναι διάσημη.

Αρχικά είναι μία από τις 350 που κατασκευάστηκαν το 1994 για τις Η.Π.Α. και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας από τη Porsche ενώ έχει κερδίσει και βραβεία σε διαγωνισμούς. Επίσης τα 55.355 χλμ που έχει στο κοντέρ της είναι λίγα για τα χρόνια της και είναι από τις τελευταίες πισωκίνητες Turbo.

Στο πίσω μέρος της βρίσκεται ένας εξακύλινδρος κινητήρας 3,6 λίτρων και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Ένα γνήσιο τέκνο από το Zuffenhausen, με πανεύμορφα στρόγγυλα φώτα, άγρια αεροτομή και φυσικά σε μαύρο χρώμα ψάχνει κακά παιδιά για μόνιμη σχέση, πλούσια κατά προτήμιση.

Contact Us