Νέος CEO για την Ferrari με φόντο τα ηλεκτρικά!

Νέος CEO για την Ferrari με φόντο τα ηλεκτρικά!

Η ηλεκτρική εποχή και για την Ferrari πλησιάζει

Η Ferrari ελπίζουμε να είναι από τα τελευταία κάστρα που θα πέσουν στο βωμό της ηλεκτροκίνησης αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα αργήσει και τόσο να γίνει.

Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε πως από την 1η Σεπτεβρίου αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ο Benedetto Vigna ο οποίος διετέλεσε επί 26 χρόνια διευθυντής της STMicroelectronics της Analog,MEMS (Micro-electromechanical Systems) και της Sensors Group, εταιρειών με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Όπως παραδέχεται και η ίδια η Ferrari, ο Vigna γνωρίζει πολύ καλά τις νέες τεχνολογίες που θα οδηγήσουν τις εξελίξεις στην βιομηχανία και κυρίως στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ημιαγωγοί, chips και πολλές ακόμα τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ευρέως στα σημερινά αυτοκίνητα μεταξύ άλλων και οι ηλεκτροκινητήρες.

Αυτό όπως φαίνεται είναι μία έμμεση παραδοχή ότι η πρώτη πλήρως ηλεκτρική Ferrari δεν είναι μακριά και πως η νέα πλατφόρμα που σχεδιάστηκε για κεντρομήχανο, τετρακίνητο όχημα που μπορεί να πάρει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες ή υβριδικό σύστημα, δεν θα μείνει για πολύ στα χαρτιά.

Ο σωστός άνθρωπος, την κατάλληλη εποχή για τη Ferrari; Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Contact Us