Νέο Jeep Wrangler 392 με V8 κινητήρα και 470 ίππους

Νέο Jeep Wrangler με V8 κινητήρα και 470 ίππους

0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δεύτ. με ένα Wrangler

H Jeep το ‘πε και το ‘κανε. Εφοδίασε το Wrangler με V8 κινητήρα προσθέτοντας έτσι στο βιογραφικό του και επιδόσεις εντός δρόμου.

Το Wrangler Rubicon 392 όπως είναι το πλήρες όνομα του εκτός από τις χωμάτινες διαδρομές που διέπρεπε μέχρι σήμερα θα μπορεί να βάζει κόντρες και στο 400 άρι καθώς για να το ολοκληρώσει θα χρειάζεται μόλις 13 δευτ.

Ο ατμοσφαιρικός Hemi V8 κινητήρας των 6,4 λίτρων αποδίδει 470 ίππους και η ροπή φτάνει 637 Nm.

Η δύναμη αυτή θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 8 σχέσεων και για πρώτη φορά ένας κάτοχος Wrangler θα έχει στη διάθεση του αλουμινένια paddles.

Για να μην πάει χαμένος ο ήχος του εξαιρετικού V8 έχει τοποθετηθεί ενεργή εξάτμιση με βαλβίδα.

Το Rubicon 392 θα είναι πιθανόν διαθέσιμο αποκλειστικά στην τετράθυρη έκδοση και θα φοράει νέα ανάρτηση που το φέρνει 51 χλστ. πιο ψηλά από το έδαφος βελτιώνοντας έτσι τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής.

Επίσης, το αμερικάνικο όχημα θα μπορεί να περάσει μέσα από 83 εκ. νερού και να βγει αλώβητο καθώς το σύστημα hydroguide θα απομακρύνει το νερό που θα φτάσει στην εισαγωγή αέρα του κινητήρα.

Πέρα αυτών, το οχτακύλινδρο Jeep θα φέρει και άλλες αναβαθμίσεις στο σασί και την ανάρτηση, όπως ενισχυμένους άξονες Dana 44 με κλείδωμα διαφορικού μπρος-πίσω.

Η τετρακίνηση έχει τέσσερις επιλογές, 4WD Auto, 4 WD High, 4WD Low και Neutral και θα συνεργάζεται με ελαστικά 33 ιντσών σε ζάντες 17 ιντσών.

Εξωτερικά, τα σήματα με τον αριθμό 392, ο μεγάλος αεραγωγός στο καπό και ο νέος προφυλακτήρας το ξεχωρίζουν από τα απλά Wrangler.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας νέος πίνακας οργάνων και λογότυπα της έκδοσης στα καθίσματα.

Οι πωλήσεις του Wrangler 392 θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021 με την τιμή να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Contact Us