Το νέο Hyundai Santa Cruz

Το νέο Hyundai Santa Cruz

Το Pick Up της Hyundai παρουσιάστηκε

Η Hyundai παρουσίασε το νέο της όχημα που ανήκει στην κατηγορία των μικρών φορτηγών ή αλλιώς pick up αλλά η ίδια προτιμά να το αποκαλεί Sport Adventure Vehicle.

To Santa Cruz θα κατασκευάζεται στην Αλαμπάμα των Η.Π.Α. και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Ιούνιο και μετά.

Το μεταξόνιο του είναι κοντά στα 3 μέτρα και το συνολικό μήκος φτάνει τα 4.971 χλστ. Το ύψος του είναι λίγο κάτω από το 1,7 μέτρα και συγκεκριμένα στα 1.694 χλστ. και το πλάτος του στα 1.910 χλστ.

Κάτω από το καπό του αρχικά οι επιλογές σε κινητήρες θα είναι δύο, ένας 2,5 λίτρων ατμοσφαιρικός 190 ίππων και 244 Nm ροπής και ένας τούρμπο επίσης 2,5 λίτρων απόδοσης 275 ίππων και 420 Nm ροπής.

Και τα δύο σύνολα θα συνεργάζονται με ένα διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Η έκδοση με τα 275 PS θα έχει ικανότητα ρυμούλκισης 2.268 κιλών και η μικρότερη 1.588 κιλά.

Το εσωτερικό του είναι εφάμιλλο ενός SUV αλλά ακόμα πιο πρακτικό καθώς τα πίσω καθίσματα σηκώνονται και δημιουργούν έξτρα χώρο φόρτωσης.

Στο κέντρο του ταμπλό ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει οθόνη αφής μέχρι 10 ίντσες και ο πίνακας οργάνων, προαιρετικά θα είναι ψηφιακός.

Επίσης, στην καρότσα πίσω, υπάρχει έξτρα κρυφός αποθηκευτικός χώρος σε έναν ειδικό χώρο από κάτω της.

Εμφανισιακά τώρα, το νέο Santa Cruz διαθέτει παρόμοια μάσκα και φώτα ημέρας με το νέο Tucson και διαθέτει δυναμικές γραμμές που δένουν αρμονικά με την καρότσα.

Contact Us