Ένα Jeep Gladiator με μοναδικό στυλ και πρακτικότητα

Ένα Jeep Gladiator με μοναδικό στυλ και πρακτικότητα

Γιατί το Jeep θέλει περιπέτεια

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πως μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό τo Jeep® Gladiator, το ξεχωριστό pick-up της θρυλικής μάρκας που ξεχωρίζει για το στιλ και τις μοναδικές εκτός δρόμου ικανότητες του.

Όμως η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales της FCA, βρήκε τον τρόπο με μια σειρά αποκλειστικών εργοστασιακών αξεσουάρ, όχι απλά να κάνει ακόμα πιο δυναμική την εμφάνιση του Gladiator, αλλά και να αυξήσει την ικανότητα του, τόσο στη μεταφορά φορτίου, όσο και στην κίνηση στα πλέον δύσβατα εδάφη, καθιστώντας το ιδανικό για τους φίλους του mountain bike, που αναζητούν το στιλ και την περιπέτεια.

«Εφοδιασμένο με 20 αξεσουάρ από τη σειρά Jeep Performance Parts, το Gladiator Top Dog Concept δημιουργήθηκε για τους φίλους του mountain bike», δήλωσε ο κ. Mark Bosanac, Επικεφαλής της Mopar για τη Β. Αμερική. «Συνολικά η μάρκα μας προσφέρει περισσότερα από 500 αυθεντικά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αντοχής για τα μοντέλα της Jeep

Το Jeep Top Dog Concept είναι βαμμένο στο ειδικό χρώμα K-9 Blue, ενώ ο χώρος φόρτωσης έχει αντικατασταθεί με μια πρωτότυπη ιδιοκατασκευή από συνθετικά υλικά που προσφέρει έναν μεγάλο, πρακτικό και εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η κατασκευή επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των εργαλείων και των εφοδίων που χρειάζονται οι ποδηλάτες κατά τις εξορμήσεις τους στα βουνά και περιλαμβάνει ακόμα και ένα ψυγείο, αλλά και μια φορητή ψησταριά που είναι έτοιμη να ανεφοδιάσει τους αναβάτες μετά από μια δύσκολη διαδρομή. Στο πάνω μέρος της ιδιοκατασκευής εκτός από τις θέσεις για τα ποδήλατα έχουν προστεθεί επιπλέον φωτιστικά σώματα, αλλά και ειδικές πτυσσόμενες επιφάνειες που θα βοηθήσουν -στην σπάνια περίπτωση- που ο οδηγός θα καταφέρει να κολλήσει στη λάσπη ή στην άμμο το Gladiator. Άλλωστε με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που συνδυάζεται με τα αμορτισέρ της FOX, τους τροχούς με τα εκτός δρόμου ελαστικά της BF Goodrich και τον ισχυρό «εργάτη» στον εμπρός προφυλακτήρα, θα πρέπει κανείς να ξεπεράσει τον εαυτό του για να φέρει σε δύσκολη θέση αυτό το Gladiator.   

«Σχεδιασμένο για να αντεπεξέλθει σε έναν ενεργό τρόπο ζωής και να προσφέρει την απόλυτη ελευθερία σε κάθε διαδρομή, το JeepGladiator, είναι η ιδανική βάση για τη Mopar να εφαρμόσει την πλούσια και ποιοτική σειρά JeepPerformanceParts», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Jim Morrison, επικεφαλής της Jeep για τη Ν. Αμερική.

Το δυναμικό pick-up Jeep Gladiator αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2021, εφοδιασμένο με τον αποδοτικό V6 diesel κινητήρα των 3 λίτρων, απόδοσης 260 ίππων.

Δελτίο τύπου Jeep

Contact Us