Η KIA έδωσε τα πρώτα στοιχεία για το ηλεκτρικό EV6

Η KIA έδωσε τα πρώτα στοιχεία για το ηλεκτρικό EV6

ένα καινοτόμο και σημαντικό μοντέλο για την εταιρία

Η Kia αποκαλύπτει τις πρώτες επίσημες εικόνες του EV6, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποκλειστικά με μπαταρίες (BEV) που έχει κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα E-GMP (Electric-Global Modular Platform), αποκλειστικά για EV οχήματα.

Επίσης, το EV6 είναι το πρώτο μοντέλο με το επανασχεδιασμένο λογότυπο της Kia, καθώς και το πρώτο από τα BEV της επόμενης γενιάς που εξελίχθηκε με μια νέα φιλοσοφία σχεδιασμού ενσωματώνοντας τον προσανατολισμό της εταιρίας προς την ηλεκτροκίνηση.

«Το EV6 είναι η ενσάρκωση τόσο του νέου μας motto  ‘Movement that inspires’ όσο και της νέας φιλοσοφίας σχεδιασμού μας. Έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει κάθε ταξίδι προσφέροντας μια ενστικτώδη και φυσική εμπειρία που βελτιώνει την καθημερινή ζωή των πελατών μας» είπε ο Karim Habib, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Kia Global Design Center. «Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε τη φυσική εμπειρία της μάρκας μας και να δημιουργήσουμε τολμηρά, πρωτότυπα και επινοητικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Στο πλαίσιο της μετάβασης της μάρκας σε μια νέα εποχή, τα νέα αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Kia θα εντάσσονται σε μία νέα στρατηγική ονοματολογίας. Η νέα προσέγγιση φέρνει απλότητα και συνέπεια στην ονοματολογία των EV της Kia σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Όλα τα νέα μοντέλα BEV της Kia θα ξεκινούν με το πρόθεμα «EV», το οποίο διευκολύνει τους καταναλωτές να κατανοήσουν ποια από τα προϊόντα της Kia είναι πλήρως ηλεκτρικά. Θα ακολουθεί ένας αριθμός που αντιστοιχεί στη διαδοχική θέση του αυτοκινήτου. Σχεδιασμένο και εξελιγμένο για να ενσωματώνει το νέο motto  της Kia, ‘Movement that inspires’, το EV6 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021.

Contact Us