Η Hyundai αποκάλυψε το νέο Kona

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο Kona

με τολμηρό και ιδιαίτερο σχεδιασμό από τους Κορεάτες

Η Hyundai αποκάλυψε σήμερα τη φουτουριστική σχεδίαση της νέας γενιάς του subcompact SUV Kona. Το ολοκαίνουριο μοντέλο θα είναι διαθέσιμοσε αμιγώς ηλεκτρικό (EV), σε υβριδικό (HEV), σε κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) και σε σπορ N Line, το καθένα με το δικό του μοναδικό στυλ.

Με το ολοκαίνουριο Kona, η Hyundai έχει δεσμευτεί για βιώσιμη κινητικότητα και σχεδιαστική λογική LED τεχνολογίας καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας των πελατών της με μια ποικιλία κινητήρων.

Το νέο μοντέλο έχει εξελιχθεί σε ένα μεγαλύτερο αλλά ακόμα “αστικοκεντρικό” SUV με πιο τολμηρό στυλ που μεταφέρει μια πιο δυναμική παρουσία και οδηγοκεντρικό εσωτερικό. Για να παρέχει μεγιστοποιημένο «χώρο διαβίωσης» για τους πελάτες, το ολοκαίνουριο μοντέλο αυξήθηκε σε μήκος στα 4.355 mm, το οποίο είναι 150 mm μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, με βάση το Kona Electric. Κέρδισε επίσης 25 mm σε πλάτος και 60 mm σε μήκος μεταξονίου σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο χωρίς να χάσει καθόλου από την εμβληματική σχεδιαστική του ταυτότητα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα οχήματα που διατίθενται σε πολλαπλά κινητήρια σύνολα, ξεκίνησε με τη σχεδιαστική ανανέωση του Kona Electric (EV), η οποία στη συνέχεια προσαρμόστηκε στο συμβατικό μοντέλο που κινείται με βενζίνη. Αυτή η αντισυμβατική προσέγγιση επέτρεψε στη Hyundai να φέρει τη σχεδιαστική λογική LED τεχνολογίας σε όλες τις εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE), των υβριδικών (HEV) και των σπορ N Line.

Η καθαρή, διακριτική εμπρός όψη χαρακτηρίζει τον καθαρό όγκο του οχήματος, ο οποίος συμβάλλει στην ομαλή αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου. Ο καθαρός όγκος αναδεικνύεται από την “Seamless Horizon Lamp”, η οποία στην ηλεκτροκίνητη έκδοση διαθέτει parametric pixels, σηματοδοτώντας το πρώτο μοντέλο Hyundai με Pixelated Seamless Horizon Lamp που προσθέτει στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Kona Electric ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό στοιχείο σχεδίασης.

Παρά τη φουτουριστική του εμφάνιση, το Kona δεν αφήνει ποτέ κανέναν να ξεχάσει ότι είναι SUV. Το δυναμικό στυλ του τονίζεται με την τολμηρά σμιλεμένη επένδυση του θόλου των τροχών που ενσωματώνει προβολείς και πίσω φώτα, ενισχύοντας το στιβαρό παρουσιαστικό.

Το νέο μοντέλο είναι γεμάτο με παραμετρικές επιφάνειες. Η απότομη διαγώνια πτυχή των πλαινών μερών συνδέει το σατινέ χρώμιο της γραμμής της ζώνης με την αεροτομή, δημιουργώντας ένα περίγραμμα που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το όχημα. Το πίσω μέρος διαθέτει μια ακόμη Seamless Horizon Lamp καθώς και ένα ψηλά τοποθετημένο φωτιστικό stop που είναι ενσωματωμένο άψογα στο σατινέ χρώμιο του σπόιλερ.

Υπάρχουν διάφορες στυλιστικές παραλλαγές μεταξύ των συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Το ηλεκτικό μοντέλο διαθέτει parametric pixels στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα, σχεδίαση ζάντας αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένη από pixel και προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή. Το υβριδικό καθώς και το καθαρά θερμικό μοντέλο μοιράζονται έναν τολμηρό και στιβαρό σχεδιαστικά προφυλακτήρα και μαύρη επένδυση θόλου τροχού. Η N Line έκδοση διαθέτει προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή, αεροτομή τύπου φτερού, πιο επιθετική εμπρός και πίσω σχεδίαση με προφυλακτήρα σε σχήμα φτερού για να τονίζει την χαμηλότερη θέση του οχήματος, χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και διπλή εξάτμιση.

Ευκολία χρήσης με οδηγοκεντρική διάταξη και πρακτικά χαρακτηριστικά

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός «χώρος διαβίωσης» του Kona παρέχει πρακτικά χαρακτηριστικά και μια εξελιγμένη εμπειρία στο αυτοκίνητο για να καλύψει διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η σχεδιαστική γραμμή του που προέρχεται από το Kona Electric τονίζει το εκλεπτυσμένο και φαρδύ εσωτερικό του παρέχοντας έναν ευέλικτο χώρο τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Οι δύο ευρείες οθόνες 12,3 ιντσών και η κεντρική κονσόλα universal ενισχύουν τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Ο εσωτερικός φωτισμός βελτιώνει την εμπειρία και την ευκολία του χρήστη. Με τον μοχλό ταχυτήτων μετατοπισμένο πίσω από το τιμόνι, παρέχεται μια λιτή διάταξη και πρόσθετος χώρος για αντικείμενα στο κεντρικό τούνελ.

Το χωρίς καμπύλεςπίσω κάθισμα ενισχύει την αστική αισθητική του Kona του 21ου αιώνα.

Αυτός ο χώρος διαβίωσης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με μέγιστη χρηστικότητα, άνεση και ευκολία. Στην πίσω πλευρά του οχήματος διατίθεταιένας μεγιστοποιημένος χώρος φόρτωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Hyundai KONA θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.

Contact Us