Έτσι θα είναι το νέο KIA Sportage

Έτσι θα είναι το νέο KIA Sportage

σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ευρώπη

Η Kia Europe αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου Ευρωπαϊκού Sportage. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Kia λανσάρει ένα Sportage που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για Ευρωπαίους πελάτες που αποτελεί την πέμπτη γενιά του διάσημου SUV της μάρκας. Το ολοκαίνουργιο  Sportage έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί προσεκτικά για να θέσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του, ικανοποιώντας παράλληλα  την ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών γούστων και των ευρωπαϊκών δρόμων.

Ο προηγμένος εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός, η υπερσύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας, τα εξαιρετικά αποδοτικά προηγμένα συστήματα μετάδοσης και οι πιο  σύγχρονες καινοτομίες παθητικής, ενεργετικής και ADAS ασφάλειας ενισχύουν ακόμη περισσότερο το  premium προφίλ του SUV της νέας γενιάς Sportage. Σχεδιασμένο με νέα αρχιτεκτονική, το ολοκαίνουργιο  Sportage έχει επίσης  κατασκευαστεί για να προσφέρει βέλτιστα χαρακτηριστικά οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia – «Opposites United» – βρίσκεται στο επίκεντρο του ολοκαίνουργιου Sportage, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στο θέμα «Bold for Nature» και αποτίει φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης ενώ συνδέεται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας. Τα σκίτσα που αποκαλύφθηκαν σήμερα υποδηλώνουν τη σπορ, ισχυρή και πρωτοποριακή ταυτότητα του νέου Sportage.

Το Sportage θα διαθέτει ένα πιο συμπαγές και περιπετειώδες προφίλ που υποδηλώνει  υψηλότερα επίπεδα ευελιξίας και απόδοσης που θεωρούνται ιδανικά για ευρωπαϊκούς δρόμους. Σχεδιασμένο για να είναι το πιο δυναμικό SUV με απαράμιλλο στυλ και χαρακτήρα στην κατηγορία του, το νέο μοντέλο θα διαθέτει μια μυώδη εμφάνιση και μια δυναμική αλλά εκλεπτυσμένη σιλουέτα με σπορ γραμμές κατά μήκος του αμαξώματος.

Τα σκίτσα υποδηλώνουν έναν τολμηρό σχεδιασμό με μια μαύρη γραφική μάσκα με λεπτομερή σχεδιαστικό προσανατολισμό που εκτείνεται στο πλάτος του μπροστινού μέρους. Η ανανεωμένη αποτύπωση της εμβληματικής μάσκας των Κορεατών σε σχήμα Tiger Nose συνδυάζεται με φώτα LED DRL σε σχήμα μπούμερανγκ (φώτα ημέρας) που ξεχωρίζουν και προβολείς Matrix LED.

Αντιπροσωπεύοντας ακόμα μία καινοτομία για τη γκάμα του αυτοκινήτου, τα σκίτσα εμφανίζουν μια μαύρη οροφή που βοηθά στην περαιτέρω ανάδειξη του σπορ προφίλ του ολοκαίνουργιου SUV, δίνοντας παράλληλα έμφαση στo σχεδιασμό του δυναμικού C-pillar.

Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia. Επιπλέον, ο μοναδικός σχεδιασμός του μαύρου πίσω προφυλακτήρα τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ, νεανικό χαρακτήρα του ολοκαίνουργιου Sportage.

Contact Us