Ένα αυτοκινούμενο “αεροπλάνο” (video)

Ένα αυτοκινούμενο “αεροπλάνο” (video)

Αν έχεις όρεξη και ταλέντο κάνεις τα πάντα

Τα αυτοκινούμενα είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένα στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό. Εκτός όμως από αυτούς που προτιμούν την εύκολη λύση του να αγοράσουν ένα έτοιμο από έναν κατασκευαστή είναι και μία μικρή μερίδα ανήσυχων ανθρώπων που θέλουν να κατασκευάσουν το δικό τους. Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Gino Lucci από το Nashville των Η.Π.Α. o οποίος όμως είπε να πάει το θέμα αυτοκινούμενο σε άλλο επίπεδο. Ο εν λόγω κύριως με τον άπλετο ελευθερο χρόνο πήρε το σασί ενός παλιου φορτηγού, International DuraStar 4400 και του φόρτωσε το κουφάρι ενός παλιου μεταγωγικού πολεμικού αεροσκάφους τύπου Douglas R4D.

To τελικό αποτέλεσμα, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, σίγουρα τον δικαιώνει και με το όμορφο δημιούργημα του θα μπορεί να “πετάξει” όχι στα σύννεφα αλλά στους ατέλειωτους αμερικάνικους αυτοκινητόδρομους με ανέσεις πρώτης θέσης.

Με 11,6 μέτρα μήκους βέβαια και 7.771 κιλά βάρος δεν θα είναι και εύκολα στο να το κουμαντάρει ενώ ο 7,6 λίτρων κινητήρας των 300 ίππων θα πίνει πολύ καύσιμο. Βέβαια, με 20.000 ευρώ, τόσο κόστισε όλο το project, δεν πιστεύω πως μπορείς να πάρεις κάτι ποιο εντυπωσιακό.

Contact Us