Εμφύλια κόντρα: Audi S3 vs BMW M135i vs AMG A35 (video)

Εμφύλια κόντρα: Audi S3 vs BMW M135i vs AMG A35 (video)

ένα “πάτημα” που τα έχει όλα…

Αυτή τη φόρα η συγκεκριμένη κόντρα μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον! Τρεις εκπρόσωποι, και μάλιστα οι πιο premium, της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας συμμετέχουν στο video δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Τόσο σε επιτάχυνση από στάση, όσο και σε ρεπρίζ αλλά και φρεναρίσματα εν κινήσει.

Η Mercedes AMG A35 είναι εξοπλισμένη με τον γνωστό 4κύλινδρο turbo μοτέρ 2.0 λίτρων με ισχύ 306 ίππων και 400 Nm ροπής. H κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς και στα τέσσερα hatchback. Το σασμάν της A35 είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Περνώντας στην BMW M135i έχουμε όπως και στα 3 αυτοκίνητα της κόντρας, 4κύλινδρο turbo κινητήρα 2.0 λίτρων. Στην περίπτωση των Βαυαρών όμως παράγει επίσης 306 ίππους αλλά και 450 Nm ροπής. Το κιβώτιο και πάλι είναι αυτόματο 8 σχέσεων και μεταβλητής μετατροπής της ροπής.

Ο εκπρόσωπος του VAG, Audi S3, κινείται από τον ίδιας τεχνολογίας κινητήρας με απόδοση 310 ίππων και 400 Nm ροπής. Όπως και στην A35, το σασμάν είναι αυτόματο 7 σχέσεων.

Όπως παρατηρούμε, οι τρεις Γερμανοί είναι σχεδόν πανομοιότυποι σε ισχύ, ροπή,σασμάν αλλά διαφέρουν ελάχιστα στο βάρος. Μπορεί να μην είναι οι κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων τους αλλά και πάλι, έχουμε να κάνουμε με 3 πολύ δυνατά hothatch. Ποιος θα κερδίσει;

Team E.T

Contact Us