Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της Maserati Grecale

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της Maserati Grecale

το “μικρό” SUV των Ιταλών παίρνει μορφή

Μόλις πριν από λίγο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Maserari Grecale, του νέου μικρού SUV της εταιρίας από τη Μόντενα που αναμένεται να λανσαριστεί πριν το τέλος του χρόνου. Αν και οι λήψεις δεν είναι οι πλέον καθαρές, μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα συνδυαστικά με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε.

Το σίγουρο είναι πως η Grecale θα μοιράζεται το πάτωμα της Alfa Romeo Stelvio ενώ θα έχει σαφώς μικρότερο μέγεθος από την “πολύ” Levante. Ταυτόχρονα, η νέα Maserati θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο του Cassino, μαζί με τη Stelvio. Ουσιαστικά το νέο SUV θα στοχεύει στο κοινό της Porsche Macan αλλά και της BMW X3 αφού οι Ιταλοί θέλουν να μπουν σφήνα στο γερμανικό ανταγωνισμό που κρατά τα σκήπτρα της κατηγορίας.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κινητήρια σύνολα αλλά λογικά η γκάμα θα ξεκινά από το 4-κύλινδρο μοτέρ 2.0 λίτρων που κινεί και τη “βασική” Stelvio. Σίγουρα όμως θα υπάρξει και πρόβλεψη για πλήρη ηλεκτρική έκδοση που αναμένεται στην αγορά το 2022. Περισσότερα τους επόμενους μήνες.

Team Ε.Τ

Contact Us