Ούτε το 2021 η Έκθεση της Γενεύης

Ούτε το 2021 η Έκθεση της Γενεύης

αλλαγή σελίδας στο μεγαλύτερο σαλόνι;

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε οτι το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης δεν θα διεξαχθεί ούτε το 2021. Μετά τη φετινή χρονιά όπου ακυρώθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή λόγω κορωνοιου, χάνεται και η έκθεση του επόμενου Μαρτίου.

Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές της έκθεσης, μετά την φετινή ακύρωση, ήρθαν σε επαφή με όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Σκοπός τους ,να μάθουν τις προθέσεις των εταιριών για την επόμενη χρονιά.

Από εκεί προέκυψε οτι η πλειοψηφία δεν θα συμμετείχε στην έκθεση την επόμενη χρονιά. Αντιθέτως θα προτιμούσαν να μεταβούν σε αυτήν την επόμενη χρονιά, το 2022.

Μετά από αυτό και λόγω της ακόμα αβέβαιης υγειονομικής κατάστασης, οι διοργανωτές ακύρωσαν και την επόμενη έκθεση του 2021. Να σημειώσουμε οτι στη Γενεύη προσέρχονται κάθε χρόνο περίπου 600.000 επισκέπτες και 10.000 δημοσιογράφοι.

Από την άλλη, πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα στα παραδοσιακά σαλόνια αυτοκινήτου που πλέον χάνουν σταδιακά το γόητρο τους. Άλλωστε ήδη πολλοί κατασκευαστές λανσάρουν τα νέα μοντέλα τους online ή με ξεχωριστές “ιδιωτικές” εκδηλώσεις.

Έτσι, μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης που μετατρέπεται σε…Μονάχου και το αμφίβολο μέλλον της, την αλλαγή μορφής της έκθεσης στο Παρίσι και την αναβολή της Γενεύης για 2 χρόνια, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι για τις αγαπημένα σαλόνια. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη…

Team E.T

Contact Us