Έρχεται ο διάδοχος του Mitsubishi 3000GT;

Έρχεται ο διάδοχος του Mitsubishi 3000GT;

πολύ καλό για να είναι αληθινό

Τα νέα για την κοινοπραξία Renault-Nissan-Mitsubishi τον προηγούμενο μήνα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Στα τέλη Μαΐου όμως καταστρώθηκε νέο εταιρικό πλάνο με ξεχωριστές προοπτικές για την κάθε εταιρία δίνοντας ελπίδες για ανάκαμψη.

Μέσα σε όλα αυτά, εμφανίστηκε και μια εικονική απεικόνιση ενός σπορ κουπέ μοντέλου της Mitsubishi. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναζητήσαμε πρόκειται για τον πιθανό διάδοχο του θρυλικού 3000GT που είχε καταπλήξει τους πάντες πίσω στα ’90s.

Εμβαθύνοντας περαιτέρω, το 4000GT, όπως πιθανόν να ονομάζεται το νέο μοντέλο, διαφέρει αισθητά από τον προκάτοχο του. Η καινούργια εκδοχή του σπορ κουπέ αυτοκινήτου είναι σαφώς επιθετικότερη καθώς ξεχωρίζει το μεγαλύτερο εμπρός μέρος με το μακρύ καπό. Αντίθετα το πίσω μέρος του 4000GT είναι κοντύτερο δίνοντας την εικόνα ενός πολύ δυνατού supercar.

Τα φωτιστικά σώματα στο καπό είναι αναδιπλούμενα όπως ακριβώς ήταν και στο 3000GΤ και ενώνονται μεταξύ τους με ένα ενιαίο σώμα θυμίζοντας το παρελθόν.

Από την άλλη, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη “φτερούγα” που στο κάτω μέρος της ενσωματώνει τα πίσω φώτα διατρέχοντας κατά πλάτος το αμάξωμα. Εντύπωση μας προκάλεσε ο μεγάλος διαχύτης με τις 2 απολήξεις της εξάτμισης τονίζοντας την συνολική σπορτίφ εικόνα.

Εμείς ελπίζουμε το 4000GT να γίνει πραγματικότητα και να το δούμε σύντομα να κυκλοφορεί στο δρόμο. Άλλωστε ένα τέτοιο μοντέλο λείπει από τη γκάμα της Mitsubishi. Επιπλέον οι αντίπαλοι έχουν ήδη παρόμοιο σπορ κουπέ που τα πάει αρκετά καλά. Βλέπε Toyota Supra…

Team E.T

Contact Us