Ζώντας μαζί με μία Alfa Romeo (video)

Ζώντας μαζί με μία Alfa Romeo (video)

ένα όμορφο video με πρωταγωνιστή τη νέα Tonale

Μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες η νέα Alfa Romeo Tonale αναμένεται να φτάσει στις εκθέσεις της μάρκας σε όλη την Ευρώπη. Το πρώτο εξηλεκτρισμένο SUV της Ιταλικής μάρκας έρχεται με τεχνολογίες αιχμής, καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, προηγμένες υπηρεσίες, αλλά κυρίως με το αυθεντικό DNA που διαχρονικά ξεχωρίζει τις προτάσεις της Alfa Romeo. Είναι αυτό το πνεύμα που διατηρεί αναλλοίωτη την αίσθηση ενός μοντέλου της φίρμας όπου οι αριθμοί και αλγόριθμοι που καθορίζουν τη σύγχρονη ζωή δεν μπορούν να την τιθασεύσουν.     

Η Tonale είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία και στην Ελλάδα, με τις υβριδικές εκδόσεις να αξιοποιούν το νέο Turbo κινητήρα των 1.5 λίτρων, ο οποίος με απόδοση 130 ή 160 ίππων συνεπικουρείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων, η Tonale Hybrid, διαθέτει και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, στοιχείο που για πρώτη φορά είναι εφικτό σε ένα υβριδικό σύστημα 48V. Το προηγμένο σύστημα συμπληρώνουν το αποκλειστικό σύστημα πέδησης IBS με τις δαγκάνες της Brembo, τα αμορτισέρ τεχνολογίας FSD, αλλά και το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης της κατηγορίας, συνθέτοντας μια πραγματική αίσθηση Alfa Romeo.

Τα συναισθήματα βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της Alfa και αυτό γίνεται εμφανές για ακόμα μία φορά με την Tonale. Το γεγονός ότι είναι το πλέον προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο που παρουσίασε η μάρκα μέχρι σήμερα δίνει το σημείο αναφοράς για το νέο video, το οποίο ενώ τονίζει αυτό το χαρακτηριστικό του μοντέλου δεν ξεχνά το λόγω που κάνει μια Alfa Romeo να ξεχωρίζει. Σε μια εποχή που η τεχνολογία μπορεί να προβλέψει τα πάντα, το μιλανέζικο SUV δείχνει ότι το συναίσθημα μπορεί να μας οδηγεί και μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις. Στην Tonale η τεχνολογία μετατρέπεται σε πάθος και η ζωή δεν χρειάζεται να ακολουθεί την προβλέψιμη πορεία. Το νέο video τονίζει τη συνολική μεταμόρφωση της μάρκας που σηματοδοτεί η Tonale, με την είσοδο στην ηλεκτροκίνηση, την τεχνολογία αιχμής, αλλά και την εστίαση στη συνολική εμπειρία αγοράς και χρήσης μιας Alfa Romeo.

Contact Us