Τα επόμενα Subaru Impreza WRX και STi θα είναι από άλλο πλανήτη

Τα επόμενα Subaru Impreza WRX και STi θα είναι από άλλο πλανήτη

και δεν έχουμε λόγο να διαφωνούμε

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό Impreza WRX ακούμε και…Impreza δεν βλέπουμε! Μάλιστα φτάνουμε στο τέλος του 2020 και ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάποια φωτογραφία για τα 2 κορυφαία μοντέλα της Subaru, έστω και καμουφλαρισμένα.

Παρ’ όλα αυτά, πριν από λίγες ημέρες στην Αυστραλία και με την ευκαιρία παράδοσης του WRX STi υπ’ αριθμόν 10.000(!), η εκεί αντιπροσωπεία της Subaru έκανε κάποιες δηλώσεις που αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι τόνισαν οτι τα νέα πολυαναμενόμενα Subaru Impreza WRX και STi θα δώσουν νέα σημασία στην έννοια τεχνολογία και επιδόσεις!

Τα νέα Subie θα είναι ό,τι καλύτερο έχουν παρουσιάσει οι Ιάπωνες από πλευράς petrolhead χαρακτηριστικών αλλά και μια κινητή πλατφόρμα τεχνολογικής επίδειξης της εταιρίας.

Το πρωτότυπο Viziv πάνω στο οποίο θα πατά το νέο STi

Οι φήμες πάντως λένε οτι το WRX αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλιο με το STi να έρχεται τον Ιούνιο του 2022. Κατά πάσα το μοτέρ που θα φορούν θα είναι το υπερτροφοδοτούμενο boxer 2.4 λίτρων με ισχύ 400 ίππων και 490 Nm ροπής, τουλάχιστον για το STi.

Λαμβάνοντας υπόψιν οτι η Subaru στην Αυστραλία πουλάει σαν “ζεστό ψωμί”, εμείς δεν λέγουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα των υπευθύνων. Μείνετε συντονισμένοι…

Team E.T

Contact Us