Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Nissan Navara

Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Nissan Navara

Με ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση

Ένα από τα “δυνατά” μοντέλα της κατηγορίας των pick up, το Nissan Navara, ανανεώθηκε για να συνεχίζει να παλεύει με αξιώσεις απέναντι στα άλλα θηρία, βλέπε Ranger, Hilux, L-200 κ.τ.λ.

Οι αλλαγές έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην εμφάνιση αλλά και σε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων φόρτωσης.

Εμφανισιακά, το Navara διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με μία επιβλητική μάσκα αλλά και νέους bi-Led προβολείς.

Η πίσω πόρτα έχει και αυτή νέα σχεδίαση, όπως νέο είναι και το καπό εμπρός.

Μηχανικά δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές και το ιαπωνικό pick up θα συνεχίσει να παίρνει δύναμη από τον τετρακύλινδρο κινητήρα Diesel των 2,3 λίτρων με τα δύο τούρμπο.

Η ισχύς του κινητήρα φτάνει τα 188 hp και η ροπή τα 450Nm και θα συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 7 σχέσεων.

Οι μηχανικοί της Nissan τοποθέτησαν έναν ενισχυμένο πίσω άξονα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ικανότητα μεταφοράς φορτίου και αναβάθμισαν το σύστημα διεύθυνσης που χάρη στη νέα κρεμαγιέρα είναι πιο άμεσο και ευκολότερο στις μανούβρες με μικρές ταχύτητες.

Το ανανεωμένο Navara έρχεται “γεμάτο” με έξυπνα συστήματα ασφαλείας και διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το Nissan Intelligent Mobitity που περιλαμβάνει Forward Collision Warning, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor.

Στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης κάποιες αλλαγές όπως το νέο τιμόνι και το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στην κορυφή των εκδόσεων θα βρίσκεται η PRO-4X που θα διαθέτει πιο περιπετειώδη εμφάνιση για τους λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση.

Team Επιτροχών

Contact Us