Παράνομη κόντρα 17 supercars καταλήγει σε κατάσχεση των αυτοκινήτων

Παράνομη κόντρα 17 supercars καταλήγει σε κατάσχεση των αυτοκινήτων

μεταξύ αυτών  Ferrari, McLaren και Lamborghini

Όσο και αν μας αρέσουν τα αυτοκίνητα και λατρεύουμε την ταχύτητα, τόσο αντίθετοι είμαστε στις αυτοσχέδιες κόντρες σε δημόσιους δρόμους! Τι και αν «ρέει» στις φλέβες μας βενζίνη 100 οκτανίων, τα “πατήματα” και η κάθε λογής επίδειξη του αυτοκινήτου μας και των δυνατοτήτων του, είναι έτη φωτός μακριά από τη λογική μας.  Και σίγουρα συμφωνούμε απόλυτα με την επιβολή του νόμου στην αυστηρότερη του μορφή!

Γιατί δεν είναι και το… ωραιότερο να οδηγάς αμέριμνος τηρώντας στο 100% τα προβλεπόμενα και ξαφνικά να σε προσπερνούν από αριστερά και δεξιά, κινούμενες «βολίδες»!

Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση του video μας. Στο Χονγκ Κονγκ, ένας καθημερινός, καθ’ όλα νορμάλ, οδηγός κινείται κανονικά σε αυτοκινητόδρομο όταν γίνεται μάρτυρας μιας απίστευτης κόντρας μεταξύ πολλών πανίσχυρων supercars! Και δεν μιλάμε για ένα ή δύο ή τρία αυτοκίνητα αλλά για πολλά οχήματα που κοντράρονταν μεταξύ τους βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τους επιβαίνοντες σε αυτά αλλά κυρίως τους ανυποψίαστους οδηγούς των υπόλοιπων αυτοκινήτων.

Φυσικά επελήφθη του θέματος η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ κα έπραξε τα… δέοντα. Σύμφωνα με τις αρχές, στην κόντρα πήραν μέρος 17 supercars ενώ τελικά συνέλαβε 10 άτομα και κατάσχεσε 9 από τα αυτοκίνητα. Ανάμεσα στα οχήματα περιλαμβάνονταν 4 Lamborghini και από μία Ferrari, McLaren και Porsche. Όσο για τους συλληφθέντες, ήταν ηλικίας από 30 ετών έως και…60άρηδες ενώ ανάμεσα τους ήταν ένας γιατρός, ένας μεσίτης και αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες αποδεικνύοντας ότι η »λόξα» δεν κάνει κοινωνικές διακρίσεις!

Team E.T

Contact Us