Μια καταπληκτική one-off Porsche 911 Targa από την ιταλική Ares Design

Μια καταπληκτική one-off Porsche 911 Targa από την ιταλική Ares Design

όταν Γερμανοί και Ιταλοί συνεργάζονται αρμονικά…

Για όσους δεν γνωρίζουν την Ares Design, να ενημερώσουμε οτι πρόκειται για έναν αρκετά σημαντικό οίκο βελτιώσεων αλλά και επανασχεδιασμού παλαιότερων κλασικών αυτοκινήτων του παρελθόντος. Με έδρα τη Modena της Ιταλίας, η Ares Design έχει μια μακρά ιστορία στη βελτίωση διάφορων μοντέλων της Porsche.

Τελευταίο project των Ιταλών είναι μία, έτσι και αλλιώς, υπέροχη Porsche 911 Targa, από την προηγούμενη γενιά 992. Πρόκειται για μια σπουδή των Ιταλών στο γερμανικό κάμπριο supercar δίνοντας του επιπλέον στυλ και και την απαραίτητη ιταλική κομψότητα. Το εντελώς νέο και ανασχεδιασμένο bodykit από ανθρακόνημα είναι φαρδύτερο από το “μανίσιο” προσθέτοντας 8 ολόκληρα εκατοστά στο εμπρός μέρος της Targa και άλλα 4 στο πίσω. Επιπλέον, στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέα δερμάτινη επένδυση με το λογότυπο της Ares να δείχνει το διαφορετικό της κατασκευής.

Τα σημαντικότερα όμως είναι κάτω από το καπό. Εκεί, οι Ιταλοί έδωσαν πραγματικά τον καλύτερος τους εαυτό! Με την τοποθέτηση νέας εξάτμισης και με τις κατάλληλες “περιποιήσεις”, ο 6-κύλινδρος διπλού τούρμπο κινητήρας αποδίδει επιπλέον 60 ίππους σε σχέσh με την stock έκδοση της Porsche.

Σύμφωνα με την Ares Design, η συγκεκριμένη 911 Targa είναι παραγγελία ενός ανώνυμου ζάμπλουτου πελάτη ενώ φυσικά δεν ανακοίνωσε την τιμή της. Τουλάχιστον ο τυχερός κάτοχος της φαίνεται πως έχει εκλεπτυσμένο γούστο και ξέρει να εκτιμά τα ιδιαίτερα σπάνια αυτοκίνητα.

Υπέροχη από όποια πλευρά και αν την κοιτάξεις!

Team E.T

Contact Us