Η ανοησία του να περνάς από υδάτινο κώλυμα σε πλημμυρισμένο δρόμο (video)

Η ανοησία του να περνάς από υδάτινο κώλυμα σε πλημμυρισμένο δρόμο (video)

τελικά η βλακεία δεν έχει εθνικότητα…

Πόσες φορές έχουμε θρηνήσει θύματα σε πλημμύρες και φυσικές καταστροφές; Τί και αν έχουν “κλείσει” σπίτια αφήνοντας πίσω νεκρούς και οικογένειες κατεστραμμένες; Δεν αναφερόμαστε στην “κακιά στιγμή” που μια πολύ δυνατή νεροποντή μπορεί να παρασύρει αυτοκίνητα και να τα μεταφέρει χιλιόμετρα παρακάτω με δυσάρεστα επακόλουθα. Εκεί φυσικά όλοι μας είμαστε αδύναμοι να το αντιμετωπίσουμε.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην εσκεμμένη προσπάθεια κάποιων υποτίθεται “χεράδων” οδηγών που συνήθως με τετρακίνητα οχήματα πιστεύουν οτι μπορούν να περάσουν μέσα από ένα πλημμυρισμένο δρόμο, ένα ρέμα ή κάποιο υδάτινο κώλυμα. Και φυσικά με…”χαρά” ανακαλύπτουμε πως αυτοί οι ιδιαίτερου ταλέντου οδηγοί δεν είναι μόνο Έλληνες.

Για παράδειγμα το video του θέματος που διαδραματίζεται κάπου στη βόρεια Μεγάλη Βρετανία. Ενώ το σημείο είναι γνωστό πως πλημυρίζει σχεδόν μόνιμα με τις πρώτες ψιχάλες που λέμε και στην Ελλάδα, οι οδηγοί επιμένουν να περάσουν! Είτε με φορτηγά και van, είτε με σεντάν και SUV, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο. Σβηστοί κινητήρες από το νερό και ρυμούλκηση από το κλαρκ του δήμου. Και κάπου εδώ, μεταξύ των…παπιών που βολτάρουν αμέριμνα στο νερό αναρωτιόμαστε, εφόσον είναι γνωστό πως το μέρος πλημυρίζει, γιατί οι αρμόδιοι δεν κλείνουν την κυκλοφορία;

Team E.T

Contact Us