Η TruckHouse ετοίμασε ένα αυτοκινούμενο για τα δύσκολα

Η TruckHouse ετοίμασε ένα αυτοκινούμενο για τα δύσκολα

Για να μη χάνεις τις ανέσεις του σπιτιού σου

Στην εποχή του κορονοϊού πολλοί από εμάς θέλουμε να πάρουμε τα βουνά και να ξημεροβραδιάζουμε ελεύθεροι στη φύση. Επειδή όμως είμαστε και λίγοοοο καλομαθημένοι και δεν αποχωριζόμαστε εύκολα την άνεση μας, η TruckHouse ετοίμασε κάτι πολύ αξιόλογο για την περίσταση.

Το BCT όπως το ονομάζει είναι ένας μεταφερόμενος οικισμός κομμένος και ραμμένος για την καρότσα του Toyota Tacoma. Ο οικισμός είναι κατασκευασμένος από κάρμπον και είναι ελαφρύτερος και ανθεκτικότερος σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους οικισμούς.

Και για την κατασκευή του εσωτερικού διάκοσμου, η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης ακριβά ελαφριά υλικά και εκεί θα μπορεί να κοιμίσει με όλες τις ανέσεις έως και τέσσερις ενήλικες.

Επίσης, στο εσωτερικό του υπάρχει WC με ντουζιέρα, ντουλάπια, κουζινάκι, ένα μεγάλο κρεβάτι, τραπέζι και δυο καναπεδάκια ενώνονται και γίνονται κρεβάτι. Περιμετρικά της καμπίνας διαθέτει 7 παράθυρα με διπλά τζάμια για να απολαμβάνουν οι θαμώνες τη θέα και στην οροφή ανάλογα και το πακέτο εξοπλισμού θα διαθέτει φωτοβολταικά πάνελ.

Εκτός από τον οικισμό, η εταιρεία έχει ετοιμάσει και ένα πακέτο αναβάθμισης του Toyota Tacoma TRD Sport ή TRD Pro που περιλαμβάνει αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, αναβαθμισμένο πίσω άξονα, ενισχυμένους τροχούς με μεγαλύτερα ελαστικά, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες που βελτιώνουν τη γωνία προσέγγισης και γωνία φυγής και έναν βίντσι για τα πολύ δύσκολα.

Τέλος η τιμή του πακέτου ξεκινάει από τις 285.000 δολάρια και μπορεί να ανέβει και παραπάνω αναλόγως τα έξτρα και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Contact Us