Η νέα Lancia Ypsilon διέρρευσε σε ανεπίσημο video

Η νέα Lancia Ypsilon διέρρευσε σε ανεπίσημο video

μικρό αλλά πλήρως διαφωτιστικό

Μόλις πριν από λίγες ημέρες κυκλοφορήσαν οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες της νέας Lancia Ypsilon και ομολογουμένως κάτι μας έκανε “κλικ”. Κάτι η αναμονή 13 χρόνων από την τελευταία παρουσίαση μιας Lancia, κάτι η προσμονή για μια…Delta ή απλά ο ρομαντισμός μας ερέθισε με την είδηση αυτή.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πώς δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με 037 Stradale ή με Beta Coupe Volumex καθώς ήδη ο Carlos Tavares μας είχε ήδη προϊδεάσει για το ηλεκτρικό μέλλον της αγαπημένης μας Lancia. Και φυσικά όταν μιλάει ο συγκεκριμένος έμπειρος CEO της Stellantis δεν μπορούμε να τον αμφισβητήσουμε.

Η καινούργια Lancia Ypsilon αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Φεβρουάριο σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα είναι plug in hybrid και η δεύτερη καθαρά ηλεκτρική.

Βλέποντας τις πρώτες εικόνες, είναι εμφανής η επιρροή από το πρωτότυπο Pu+Ra HPE του 2022 με κάποιες πινελιές από…Stratos και 037 θα τολμούσαμε να πούμε. Από εκεί και πέρα η μικρή Ιταλίδα μοιράζεται το πάτωμα των “αδελφών” Opel Corsa και Peugeot 208. Για αυτό και η συνολική όψη της είναι οικεία θυμίζοντας τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Ειδικότερα στο video που διέρρευσε βλέπουμε την Lancia Ypsilon από αρκετές γωνίες και σίγουρα είναι ένα όμορφο και στιλάτο αυτοκίνητο. Δείτε εδώ το video.

Εμείς σαν Lancisti αισθανόμαστε αισιόδοξοι με την αναγέννηση της φίρμας. Έστω και σε ηλεκτρική μορφή. Απλώς αισθανόμαστε αδικημένοι από τις τότε λάθος αποφάσεις του Gruppo….

Γράφει ο Γιώργος Ζιώγας

Contact Us