Η ABT μεταμορφώνει το Audi RS4 Avant

Η ABT μεταμορφώνει το Audi RS4 Avant

ένας πύραυλος εδάφους-εδάφους

Για την ABT δε χρειάζεται να πούμε και πολλά. Οι περισσότεροι φίλοι της αυτοκίνησης γνωρίζουν πως ο γερμανικός οίκος ασχολείται με βελτιώσεις επιπέδου του γκρουπ VAG κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Στην περίπτωση όμως του Audi RS4 Avant δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά.

Αρχικά, οι αλλαγές που έκαναν οι τύποι στο Ingolstadt στο RS4 Avant ήταν αρκετά διακριτικές αφού η “υπερταχεία” της Audi ήταν έτσι και αλλιώς μοναδική!

Έτσι, οι παρεμβάσεις του γερμανικού οίκου είναι κυρίως στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ξεχωρίζει η νέα μεγάλη carbon αεροτομή μαζί με τον εντυπωσιακό διαχύτη που πλέον φιλοξενεί τις 2 διπλές ατσάλινες απολήξεις της εξάτμισης. Συνδυαστικά με τους στάνταρ 20άρηδες ή τους έξτρα τροχούς των 21 ιντσών, το RS4 Avant δείχνει μοναδικό!

Στα ενδότερα που μας αφορούν περισσότερο, η stock έκδοση της Audi, κινείται από έναν bi-turbo V6 κινητήρα απόδοσης 444 ίππων και 600 Nm ροπής. Με το μαγικό ραβδάκι της ABT όμως, η ισχύς του μοτέρ έχει εκτοξευθεί στα 523 άλογα και 680 Nm κτηνώδους ροπής!

Από τιμές ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά υπολογίστε σίγουρα εξαψήφια νούμερα…

Team E.T

Contact Us