Ένα RS2 Coupe που έπρεπε να κατασκευάσει η Audi

Ένα RS2 Coupe που έπρεπε να κατασκευάσει η Audi

Θα γίνει όμως πραγματικότητα από την Prior Design

Τα RS μοντέλα της Audi έγιναν γνωστά από τις wagon υπερκατασκευές τους και μπορεί σήμερα να υπάρχουν μέχρι και SUV’s γρήγορες εκδόσεις παλαιότερα όμως οχήματα όπως το RS2 ήταν αποκλειστικά σε ένα τύπο αμαξώματος.

Σήμερα, 25 σχεδόν χρόνια μετά από την παρουσίαση του RS2 οι μηχανικοί της Prior Design δημιούργησαν μία coupe έκδοση του μοντέλου και βλέποντας το απορείς γιατί δεν έγινε πραγματικότητα νωρίτερα .

Μπορεί η μυώδης δημιουργία του γερμανικού οίκου και των Jean Pierre Kraemer (JP Performance) και Dr. Rouven Mohr να έχασε μία πόρτα και τον έξτρα χώρο στο πίσω μέρος, κέρδισε όμως πολλά σε αθλητική εμφάνιση.

Διαθέτει αρκετές σύγχρονες πινελιές και κάρμπον τμήματα χωρίς όμως να χάσει το εμπρός μέρος την κλασική του εικόνα.

Όλα αυτά βέβαια είναι μέχρι στιγμής μόνο pixels στην εικόνα του υπολογιστή καθώς δεν έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν κάνω σε κάποιο τετράτροχο αλλά οι βάσεις έχουν μπει.

Η Prior Desing σχεδιάζει να κατασκευάσει 40 αντίτυπα του μοντέλου και το πρωτότυπο θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά μέσα στον επόμενο μήνα.

Για τα μηχανικά μέρη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά ο πεντακύλινδρος σε σειρά 2.2 λίτρων, 20-βάλβιδος τούρμπο κινητήρας των 315 εργοστασιακών ίππων σίγουρα θα αποδίδει κάτι παραπάνω για να “ταιριάξει” στα σημερινά δεδομένα.

Contact Us