Ένα Jeep Wrangler Rubicon για όλους

Ένα Jeep Wrangler Rubicon για όλους

ένα μοναδικό δώρο για την Πρωτοχρονιά από τη Lego

Η Jeep και το LEGO Group αποκάλυψαν το νέο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς LEGO Technic που δεν είναι άλλο από το θρυλικό Jeep Wrangler Rubicon! Το πρώτο Jeep από τη LEGO διαθέτει το σχεδιασμό, αλλά και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV.

Οι φίλοι -όλων των ηλικιών- της  LEGO και της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν αυτό το ξεχωριστό μοντέλο, συναρμολογώντας από το υψηλής απόδοσης σύστημα 4×4, μέχρι τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και βέβαια τη μάσκα με τις επτά κάθετες γρίλιες.

Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση και των 665 κομματιών από τα οποία αποτελείται το Wrangler της LEGO, το μοντέλο θα είναι έτοιμο να αξιοποιήσει τη μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης του και το λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης, έτσι ώστε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, όπως και το πραγματικό Jeep Wrangler Rubicon. Το LEGO Technic Jeep Wrangler είναι σχεδιασμένο για τους φίλους της μάρκας από 9 ετών και άνω και θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμια κλίμακα από την 1η Ιανουαρίου του 2021.   

«Το Jeep Wrangler είναι ένας θρύλος της εκτός δρόμου οδήγησης,» ανέφερε ο κ. Lars Thygesen, Σχεδιαστής της LEGO Technic. «Η έκδοση Rubicon διαθέτει μια σειρά στοιχείων που την κάνουν εξαιρετικά αγαπητή σε φίλους των 4×4 σε όλο τον κόσμο. Έτσι ήταν σημαντικό για εμάς να συμπεριλάβουμε όλα αυτά τα αυθεντικά χαρακτηριστικά στην έκδοση LEGO Technic. Ελπίζω ότι οι φίλοι των LEGO, αλλά και οι φίλοι του αυτοκινήτου θα αγαπήσουν στοιχεία όπως η πλήρως λειτουργική ανάρτηση, τα ανοιγόμενα τμήματα, αλλά και όλες εκείνες τις μικρές εκπλήξεις που εξελίξαμε σε συνεργασία με την ταλαντούχα σχεδιαστική ομάδα της Jeep.»  

«Με παράδοση 80 ετών, οι κάτοχοι, αλλά και όσοι αγαπούν τα οχήματα της Jeep, κυριολεκτικά μεγάλωσαν μαζί μας,» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Christian Meunier, Πρόεδρος σε Παγκόσμιο επίπεδο της μάρκας Jeep. «Η συνεργασία μας με το LEGO Group, αποτελεί ακόμα μια ευκαιρία να μοιραστούμε το πάθος μας για το Jeep Wrangler, το οποίο αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στο χώρο του αυτοκινήτου, εκπροσωπώντας τη διασκέδαση, την ελευθερία και την περιπέτεια.»

«Μπορείτε να ρωτήσετε οποιοδήποτε κάτοχο ενός Jeep Wrangler και σίγουρα θα σας πει ότι το αυτοκίνητο τους είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του μοντέλου της LEGO», δήλωσε ο κ. Mark Allen, Επικεφαλής Σχεδιασμού της Jeep. «Ο σχεδιασμός του Jeep Wrangler επιτρέπει στο χρήστη να αφαιρέσει με ευκολία πολλά στοιχεία του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή και να τα τοποθετήσει και πάλι. To LEGO Technic Jeep Wrangler, θα ενθουσιάσει του φίλους της Jeep και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές του μέλλοντος.»

Team E.T

Contact Us